[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (58) 王鋒尾後針!

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
真,係知錯俾人屌咁多日都唔出嚟?
最後個段完全係華人父母式情緒勒索
就係因為我當你兄弟你都咁樣跣鳩我
唔唱你咁唱邊個
開頭好多人屌阿澤架
難聽d講 當海外參賽者condom 要左個gimmick就算

咁你想點
喺香港市場想發圍係要識廣東話㗎啦
真係想留低咪去學好佢,咪自然有人簽你
Gin Lee咪成功例子
佢似屌緊阿澤多d
點解adams同cho lewis喺同一間屋都要分開兩個框
佢真係好笑,我當你朋友比你插完一刀,老馮要原諒你包容你㗎?
佢明顯想帶風向屌牙澤小氣,小事化大
既然佢話王鋒有道歉曬冧,咁點解唔播出嚟,王鋒自己亦都冇喺ig公開道歉?
垃圾節目組 重要嘢都唔剪
好撚好笑唔該去睇佢地live
Yes 避重就輕幫尾後針屌澤
On9 羅小朋友同大人比?
小朋友唔識分對錯 控制自己
你咁撚大個人都唔撚識分?
笑死
乜撚野衝動
咁不如你合理埋啲白卡佬斬人衝動啦
笑撚死人咩
愈簡單愈鍾意
唔知有冇機會有香印join
王鋒同節目組講有道歉姐係咪真都成問題
唔洗講煎啦,佢哋導師咪係
我睇造星咁多年知有唔公平
但唔公平到咁肉酸真係第一次
Timo差極都唔會喺dance battle度跣對手一鑊
Moley都係衰搶口
王鋒呢啲直頭係心地唔好
而偏幫佢嘅節目組更加係離哂大譜
想惡剪另一邊幫王鋒洗底
心地差上再差
本身實力唔夠,輸咗就要認
就算對方贏番咁又點
萬一佢反應唔切呢
呢個可能係佢最後一次出現喺呢個節目
就係因為呢啲陰招累到佢哋全組要走多兩個人
憑咩覺得對家贏咗件事就完?
Do him justice先可以完
一日唔講清楚,一日都要鞭
佢地自抽係暖場嘉賓等巨星香印kakit出場笑死
其實藍組係每個人分別實力都好勁
如果佢哋拆散去玩 XX Got Talent個啲
就會技術性擊倒哂紅組啲人
紅組實力無咁勁
相比之下local vibe d 不論導師同仔仔都係
而呢個節目係全民造星 玩團戰 觀眾鍾意睇互動
所以香港嘅觀眾係會偏向比較鍾意紅組 比較可以激起觀眾共鳴

可能隔離astro tv/fairchild tv d觀眾都睇到屌哂鬼呢個節目馬來西亞同北美都有播
導演:say咗sorry請咗你食飯仲唔夠呀?
今日冇乜人討論
佢想攬王鋒?
睇完淨係覺得佢想醜化啊澤
王鋒(人名)
尾後(最尾果part)
針(jump / 跣對手一鑊)
我冇追開係行過電視機先望下 之前啲評語有冇偏見我唔知 但完全唔覺oscar講嘅嘢係屌緊藍組

利申藍組聽咗半首就行開咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞