[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (58) 王鋒尾後針!

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
黃蜂可以無限針 蜜蜂先係一次就死
發台瘟跳到咁smooth 咁sharp
你信唔信

反正我唔信
原來咁毒嫁
講真點會信 不過我地睇到既可能真係得面果浸
但佢本人又唔出黎解釋導演又咁樣加多兩句 好難怪觀眾會咁解讀
討厭Hayson嘅程度同moley差不多
口講話自己好鍾意教人 轉個頭去造星
又話自己唔鍾意錢
想扮清高脫俗但言行不一

都算 佢喊個樣真係好假 有時候唔關佢事佢都喊
乜都喊一餐
唔明牙蕾睇中佢啲乜 點解要力保佢
佢真係冇改錯名
如果唔係cplus退賽都唔會有hayson
點睇都係後備
話睇唔到佢只係講得好聽啲
老實講除左俾鬼上身之外,我根本諗唔到有咩合理解釋佢會夾好左step都自己跳落台solo

睇死製作組之後瘋狂洗底話佢大哥哥好照顧人好愛藍組做所有野都係為自己組唔係為自己balabala,然後再放兩個懺悔shot出黎
蕾子d taste有d問題
佢個唯愛阿O由interview 到宜家都睇唔到有咩吸引,好彩佢同on夠落力教又編得好,唔係今round真係凍過水
但今次揀埋佢做隊長
有啲驚遲啲如果喺佢嗰組開刀foul人 蕾安會揀牙霆而唔係佢淨低嗰個三個就應該好安全嘅
啱啱撳左入王鋒個tg group到
好奇想睇下佢啲fans點解讀呢單嘢
大概風向係話練習場地同個台唔同
牙鋒見到個台無位再行前
所以臨時執生跳落台

咪搞笑啦 明明rehearsal個段王鋒係要向後tun比澤solo先
賴個台jm9
個台是蘑菇的
佢地知唔知呢個世界有一樣野叫rehearsal
上台要夾燈光嫁
牙霆手結他同把聲都好正喎
反而hayson真係唔出
另外想講真係唔識欣賞tiger
場場表演都好油膩
sam lam淘汰個下佢喊到跪左喺到真係有啲too much
睇左好多次 點睇都睇唔到係唔夠位
想講 藍組首原創歌 Louda 段跳舞part exactly 第二首歌黎, 唔知有冇攞版權
邊首?
我都覺要睇埋落去,成件事而家處理都有啲古怪同矛盾
想冷處理就唔會出個post煽風點火,仲要係啲唔知乜野又是非不分嘅暗喻
有common sense都知王鋒跣人唔岩,要保佢嘅播句道歉就冇乜野,更加唔會放埋練習果段片出黎見到佢地兩個夾
所以似係造話題make noise,啲人踩到上ig兩個當事人都仲未出聲,總覺得之後會解畫
睇下導演係識玩定真on9
https://youtu.be/Yx_K7VARg7o
呢個會清楚d 2:30
造星個完整版仲要detect埋出黎
啱先喺到睇返星4啲表演clips
先驚覺星5原來咁撚悶
星4啲女同導師都好投入 好多reaction可以剪
無左花姐先驚覺佢原來咁好睇

諗諗下覺得呢招暗黑兵法都似係用嚟引起大眾好奇心同討論度
如果唔係無人睇

anw王鋒暫時都係仆街一名 lm後續

另外想講sica執生同狼人殺真係可以睇10次
星1 世一
佢地愈拍愈悶仲敢愈黎愈搶口
啲人唔好咁搞笑啦
佢地全部 on show 之前要踩台㗎
點會唔知現場個台夠唔夠位呀
其實tigerfoo幾靚仔 但係好造作
五百公斤的愛 youtube版好聽好多
好佩服大家認到D人,唔係女參加者真係認唔到D人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞