[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (58) 王鋒尾後針!

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
屌佢老母咁樣嚟blame the victim,節目組你哋食屎啦
[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (58) 王鋒尾後針!
https://lih.kg/bzCKHJV
#88 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
如果你睇到宜家都完全認唔到人就唔好再嘥時間睇
你點睇班仔都唔會變女
有契仔喺度吖嘛
純欣賞表演
原來藍組都可以咁搶口
(以為個個blue blood)
笑死好funny
而家先睇
紅組比想像中好聽,係咪YouTube好聽d

藍組都冇想像中咁亂同嘈啊,不過可以編得好d,佢地實力應該可以做得更好
所以香港嘅觀眾係會偏向比較鍾意紅組
呢個結論點得嚟淨係連登都唔覺啦
Disagree
So far 藍組啲表演相對啱我口味
kakit live好撚fun
我鍾意紅組個vibe多d
藍組個表演有d似細個睇嘅野

但藍組要贏嘅,紅組所有tech野都唔合格
呢五個評審好難講

oscar 淨係要後生同有feel
何丙就只要係啲仔自己編曲填詞,一定即刻拉到個標準勁高,再屌鳩人地reach 唔到佢個要求
tim 同蝦頭我真係唔知jm9
grace 除咗跳舞有野講,其餘時間都係是但幾句英文讚下

呢5個人絕對夠膽俾紅色贏
睇完今季先發覺原來花姐咁重要
冇咗花姐 成季啲節奏錯撚哂
剪到啲參賽者性格又唔出 導師同參賽者嘅關係又唔出
真人show嚟講又唔夠真實
比賽嚟講又唔夠緊張
佢地好憑喜好揀
藍組tech 高好多好多班,真心無可能輸

何丙我有諗過係咪佢本身條bar太高,所以覺得無一個合格,啱啱佢讚個bass都係話幾準值得鼓勵就算,所以最後揀個自己鍾意嘅vibe

利申:讀心神探鳩估
王鋒性格好出喎
好鍾意紅C allstar
希望有機會覆桌
成個節目最出係佢啦
成功搶到fo
成功達到臨時改step嘅目的
我真係恭喜佢啊
製作組好明顯一開始就係放大呀澤小氣,特登係台上講唔私下解決
點知出黎效果一面倒
咪即管睇下之後有冇解畫
一日未解畫相信黃鋒尾後針都深潛
唔講有無踩台
隻舞就排舞老師幫佢地排
佢地依家咁講係唔係指控排舞老師失誤先
我鍾意紅組都好
你呢個講法真係讚唔落手

紅組明顯喺技術上差藍組一大截
係藍組嘅表演好多時都只係聚焦喺個人才能而唔係整體表現(包括創作/表演意念),所以先睇落空虛啲,但係講技術嘅話我覺得有啲組根本唔使鬥都知會贏
導演本身都唔想出㗎
係阿澤逼「爸爸」出嘅
博出位又咁撚高調
Say sorry 就細細聲
正仆街黎

懷疑阿澤都係人緣麻麻地節目組先咁唔鍾意佢
不過都幫唔到尾後針嘅行為解畫
剪接好好反省下
有時仲唔記得tag返班仔個名搞到更加難認人
今集反而走去tag 肥仔同芯駖

係咪覺得我地認到班仔但認唔到肥仔同芯駖

花姐係度仲可以做埋反派幫製作組食屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞