[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (58) 王鋒尾後針!

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
仲有,佢有無諗過佢兩個女個樣喺嚟近100個post都會出現喺連登個po頭
呢條友都幾撚kam 做佢個女都幾慘
全部野都要用正式文件格式分好類
已經唔想理佢
王鋒咪繼續潛水
佢自己形象破產咋
Kakit=Harry
佢睇唔明中文冇事既
email
而家究竟係邊個擺對女上檯係度借題發揮呀?真係當人on9
如果姐姐係原諒咗嘅
就唔該剪埋出嚟
不過原諒咗唔等於王鋒唔卑劣
屌你老母佢有呢種想法唔怪得知今季咁肉酸啦
爸你老母咩仲用一套家醜不出外傳既濕鳩思想
姐係點啊? 做壞事害鳩人 道左歉大撚哂 受害者講番出黎都唔得?
做哂閪野預左俾人講啦 無諗後果既咩?

咪就係因為有呢班家醜撚 佢咪以為自己無後果囉
呢條撚樣肉酸小家到 懶係抱不公咁仲以為自己好有道理 邊撚個得閒同你一家人 收撚皮啦
希望oreo搵kakit (Harry)賣廣告
美國國籍 香港讀書 英國大學
好撚屈機
紅E 《專業失戀23年》
https://www.youtube.com/watch?v=hMb3PdgBSJI

藍E 《五百公斤的愛》
https://www.youtube.com/watch?v=N4jxczCHbwk

howard個開頭真係炒得有啲甘 藍組中間3個超水準 宇軒愈睇愈好 jason loi都幾屈機下 聽多次紅組其實6個都唔算好穩
教到兩個女咁劣就專心教女啦仲得閒玩ig上連登
真係覺得 Viutv 要幫佢哋搞返個綜藝
就用你呢個topic
屌我一直以為佢上網搵圖
原來真係佢親生女黎嫁

痴線佢真係唔撚識做人老豆
佢正在 外表同埋心靈都唔似30up
肉酸到 如果贏就得唔洗理其他野 幾時d參賽者請其他人食瀉藥令到自己贏?
你老母普通比賽係咪要玩到獵人考試咁啊
On撚99講野都唔用腦
Jason一路打鼓唱歌個樣仲咁從容
我係Jason打手呀hi
中covid 佢自己出左story講
仲要係好真誠嗰隻
講真佢出得都預咗俾人cap
咁都唔幫兩個女打格
OK啦 剪成咁真係有原因的
Adams個bitchy tone都勁正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞