Top 15 目前銷售數量最多嘅遊戲

378 回覆
106 Like 24 Dislike
溝女任好正
當時玩估唔到可以睇到仆嘅情節
重點係隻驚係主線先係賣點,10/10
Online mode 係倒扣分

建議搵個長假一氣呵成爆咗個主線佢。主線完咗記得打埋後傳
根本成個故事劇情係可以拍套戲/劇集
拖十年出一定得啦
任天堂有6隻game 入榜
不過都係皇牌嘅zelda 冇入到
當年黃金興老番wii 但你買機都會跟隻正版wii sport
佢改咗個網球 wii個陣好玩勁多
個人覺得佢個故事比好多電影仲要精彩
從來媒體人整嘅獎都會樹立定位同品味
就好似Mobile game賺錢多過好多年嘅GOTY
但你唔會見到Mobile拎到
好似奧斯卡咁,最佳電影同票房可以冇乜關係
如果跟銷量fifa, cod咪年年攞獎
你入左去
現實世界個鐘會快到仆街…
真係 笑死
我覺得open world嘅頂點仍然係botw
totk響open world探索設計上冇乜改善
反而因為今集有個認真嘅伏筆,但自由嘅flow破壞咗敘事結構
Minecraft先係最合理
咁係你冇耐性姐 故事係要鋪排架啦 一開始就打打殺殺咩
馬車8邊個仲未買呀屌

嚴格黎講switch上係冇出過新代馬車,都CLS
Minecraft勁到痴線
宮本茂自己都講
「不過我確實喜歡Minecraft,這裡有個很大的原因,我真心覺得這就是我們原本應該要去製作的遊戲。在N64年代我們做過很多類似的嘗試,其中有一部分設計非常相似。所以當我看到他們真的把這種創意變成產品後,我非常震驚。」
垃圾 咁都喊
你睇清楚 佢係講緊除咗有多平台嗰啲之外就係老任獨佔
咪係囉
明明大把game玩,我個年齡層又out曬
但佢就有股魔力係更新嗰陣令你間唔中玩吓同埋隻game包括好多元素所以咩都可以玩啲
rdr 2戰鬥完全唔流暢, 個人好唔靈活
仲要個射擊手感好差, 唔開自動瞄準係好難瞄
呢個問題由gta到rdr都無改善過
眼訓同耐性係兩回事來
耐性可以有
但眼訓係頂唔到
我都係鍾住眼訓過左果度,之後都係打爆機
而且講緊中伏既意思係啲人見到R星就預左係GTAV 咁玩
GTAV 第一個鏡頭已經係槍戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞