Top 15 目前銷售數量最多嘅遊戲

378 回覆
106 Like 24 Dislike
都癲
唯一一隻賽車game
美版wii機包一隻sports
冇Zelda
個個都話巫師3好玩
但我依家玩落動作太生硬又無打擊感
個故事結局睇到我眼濕濕
一步一步咁行出自己嘅redemption
RDR2呢排開始玩,慢到仆街…
出雪山之後就好正
反映市場係要遊戲性>畫質係啲spec撚喺到講低fps狗都唔屌
大把野玩 就算唔跟主線 打下雀 行下山 行下城鎮
鋤下啤 都夠玩粒幾鐘
解謎遊戲唔啱細路玩好輸蝕嘅
其實都好撚多係因為GTAV 好紅
所以聽到R 星個名就買中左伏
CDPR 果陣財報仲話RDR2 玩西部牛仔都咁多人買,我cyberpunk 咪仲容易受歡迎?今次一定掂呀!
呢啲冇需要
佢個難度系統仲好撚on9 咁淨係識加怪血同攻
某啲任務打最難唔睇攻略係搞唔掂
呢隻你當睇故事就得
揀最簡單當成個戰鬥skip 左佢都ok
Red Dead Redemption 2>>>>>Witcher
witcher出到大絕多平台都係少過RDT2
Terraria真係indie game之光
RDR2都中伏?
近十年rock star 靠2隻驚 贏榜
gta6 幾時有 真係十年一隻gta
依家諗番pubg賣二百幾三百真係搵笨
就係等緊佢remake 1
屌佢老母
個online唔更新都夠膽死
開頭雪山已經嚇走一堆人啦
我自己都係半釣魚推個手掣向前跟住等佢地自己講野嗑住過
返工返到屋企講緊企起身沖涼都可以訓著
點撚頂呀
果陣好多youtuber 出片屌
PUBG嗰時垃圾又多外掛server又疾又仆街但都吸引到我去玩
May I stand unshaken …
真係咩?
我覺得慢得哌好有feel完全唔覺悶
同小朋友去釣魚撞正差佬果吓勁緊張
我覺得動作格鬥係巫師3最大缺點
如果多啲連續技同有型招式會更加分
但唔重要,who her 3成個劇情、自由性、投入感、戰鬥多樣性都一流
Minecraft

等6月1.20更新有櫻花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞