Top 15 目前銷售數量最多嘅遊戲

378 回覆
106 Like 24 Dislike
仲要佛心公司
RDR2同Witcher 3都係開咗個頭就冇玩落去
第3位係俄羅斯方塊??
bully完成度高過gta
可能我唔係一出就買 等steam半價先買
亦聽過好多評論有心理準備 前面係慢熱d
玩落比預期好太多好高質既作品

相反witcher3一直都吹到好神
吹到連埋隻dlc又平又多內容
等到特價果陣買 玩落好失望
d操作 特別係戰鬥果方面 完全唔覺得係拎goty既級數
玩左一陣頂唔順個戰鬥就放棄左
好多都同想像有出入

以為Fortnite同PUBG差唔多、Wii games, Terraria比想像中賣得多、以為Fallout4同RDR2等級但冇咗影
吓 佢話唔整RDR咩?
過左頭段有得自己行同劇情開始展開就冇事
前面一路得一條路要睇佢地講野真係悶到喊
如果你係玩緊GTAV 做咩都係突突突砰砰砰
炸佢老母老母臭閪又或者係飛緊車,撞撚到九彩咁
你突然去RDR2,慢慢騎馬凳凳下,釣下魚,執下野
唔係話好唔好既問題
係啲人買果陣預期緊上面既野
你比下面佢,咪覺得伏撚到爆
Ching見係你,深入介紹吓Witcher 3

其實隻game有3個勁正熟女(嚴格來講有啲過左熟女年紀)
Yennefer

Truss Merigold

Keira Metz

我係隻game到3個熟女都搞曬,做咗花心大蘿蔔
因為巫師真係唔係sell戰鬥
你咁講rdr2戰鬥咪又係垃圾
其實雪山都係個幾鐘兩個鐘姐
孖寶兄弟真係好撚癡線
用1985年既物價都排到咁前
後悔揀咗Triss
本身以為可以做Fuckboy兩邊食晒
大家讚任天堂點解唔讚Minecraft
一隻indie game殺出一片天下
睇人啦 多人吹捧witcher3一定有佢既原因
我覺得唔岩我玩係唔岩我既手感

rdr2既戰鬥我覺得流暢好多
故事既年代都比較吸引我玩落去
咁又唔係要戰鬥好先拎得GOTY 既.....
佢內容係真係多而且有野要講
主線同支線分得好開但係好協調
主線講返個人歷險,家庭聚散
三個主要篇章都冇離題
支線就講世界大小事、補返世界觀、不斷側面講呢個世界而家發生咩事
最大鑊係佢每個支線都好用心寫
基本上一個大小小既支線已經屌打人地成隻單機game
細支線既質素亦都超越絕大部份遊戲
除左比到人有好多野玩既感覺之外,仲令到成個世界觀好立體
唔會話玩完好玩就冇左野
個世界係會活喺你腦海
過多十年都仲記得啲支線啲角色
你係有野可以帶走
每個DLC 各加多一條女添
夠訓醒幾次
好多人兩個鐘都唔會同你頂
mario霸左第一廿一年
好玩 夠1000熟練有得用星星波 + 有隱藏
試問現在有幾多新Game會出隱藏野
你on9 完未?
rdr2故事未必好過witcher
但你所講既野我係rdr2入面都好感受到
一直都係,唔係點解咁多遊戲商remake舊game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞