Top 15 目前銷售數量最多嘅遊戲

378 回覆
106 Like 24 Dislike
如果計top50 有25隻係任天堂出
索索就快抖唔到氣
Zelda銷量成績都好唔錯
排第20名
Rdr2 同witcher 真係可以令你沉浸左係個世界入面 令到自己好似係果個世界既一份子
老實講我覺得cyberpunk 2077 都有呢種感覺
Witcher 3
第一次玩覺得啲操作好on9,動作graphic又唔好睇,玩兩玩就棄左,隔左排無聊又拎出黎玩,點知愈玩就愈停唔到

我覺得好難玩 仲難玩過dark souls
係咪最高難度?
因為勁少藥
啲動作好慢但啲怪好快
我之前唔小心卡左喺個任務
喺個洞入面又無save出番去
係咁要復活我殘血戰鬥
搞到無開game幾個月
岩岩先開番過到
雖然大家都好期待
但始終唔再係原班人馬做
最怕雷聲大雨點小
我之前又係卡喺洞穴入面 好初期 同個女人一齊嘅 之後同圍有毒氣 啲敵人喺咁湧埋嚟 個主角啲動作好怪 郁嚟郁去咁
唔係 好似只係normal 我嘅問題係成日避唔開敵人嘅攻擊 主角啲動作好似好慢咁 打人又好似好慢咁 唔知點講 好似我有我㩒掣 佢有佢播片做動作 完全控制唔到咁
我相反,玩到一半覺得開盾會搞到戰鬥悶到爆,之後轉法印流發覺開盾都on9
好奇問下你係用咩機玩
我玩最難,比人掂一掂就死
又唔係話勁到乜都閃到
所以一定要係咪都開盾擋一下先
唔係,最難用中甲,玩火加亞爾德,火可以唔駛加點,亞爾德要點爆射程同360度變招,基本上第一輪乜怪都可以用火點著,而亞爾德係極好控場技,可以打跌敵人再出終結技,試過用呢招一下秒左血與酒嘅吸血女鬼

相反你用輕甲再玩盾回魔慢,抗性低易死,一比怪圍就死
呀,唔記得講,阿爾德可以一下打到霧妖現形,而且射程可以打好鬼煩嘅變型蜘蛛,係最全面嘅法印
係呢到
minecraft先係
minecraft已經唔再算indie game啦
Thx Ching
Minecraft 完全冇可能有人贏到
電腦 mouse keyboard
你去玩下巫師2,仲難
d判定,迴避你會屌出聲
3已經流暢左,但你都要適應佢個節奏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞