Top 15 目前銷售數量最多嘅遊戲

378 回覆
106 Like 24 Dislike
佢出完console 再隔陣先出PC 性能又好咗
應該有一批人重刷咗
同埋 R* 既game 一般人應該會肯放心買咗先講

利申 gtav rdr2都未爆
跟機送啊
冇Sega
最好玩既其中一隻 又黎最之一
1-2switch,街霸同炸彈人先係骨中之霸

孖車都仲可以放喺屋企做party game

NS早買反而有著數,記得我朋友遲我一個月買就要食骨食炒
我同意rdr2故事同氣氛都係好,但真係冇幾多「玩」嘅成份,d節奏慢到嘔,由A去B on99騎馬騎足5分鐘
好似我呢啲平時份工已經悶到生無可戀,再玩d咁悶嘅game真心頂唔住

利利,玩到一半去到入左城先棄
pubg咁撚勁架咩
你有冇朋友一齊玩?
因人而異啦,個人都ok中意佢槍戰嘅部分嘅,而且騎馬方面,主線騎馬通常都係game dev 想比d 野你睇,睇區與區嘅變化,例如入城市路途工業發展嘅污染,南方奴隸主嘅種植園等等,其他時間漫遊途中多支線發掘同探索,以及唔同嘅random event 同encounter 都好有趣

所以我都建議d人放長假先好開game,會舒服好多

同totk 一樣,兩隻game 都係adhd paradise 嚟,心散嘅人一玩就玩唔停同圍走開辟地圖,不過有人就會嫌呢類game 唔夠緊湊,唔夠易入口
1:Minecraft
Lm gta6破紀錄
的馬踏聲 同埋的泥頭污糟detail
痴撚線
係唔鍾意成日比馬賊追 打唔贏佢地
Totk唔同,我都玩緊,佢每一個目標都好短,而且追續目標過程都好多野俾你搞下,重覆去相同地點嘅機會都唔太多
但rdr我印象中我成日喺某幾條路度行來行去,佢好親切咁整左自動騎去目的地(?) 定係skip左一段路唔記疍左,但仍然要騎好長時間,呢段時間就已經悶到成個人抽離晒
太早出 隻game出個陣好多人未入手switch 搞到個IP唔夠多人鍾意
同埋體感好攰
gta都十年 我都已經變老埋
我就係次次講都有人話sell真實
真實極都唔會個人揹住擔泥咁
係真實就更加唔應該加自動瞄準落隻驚到
瞄準系統問題gta都有,gta唔係sell真實啦掛
故事同人物塑造係一流,但係動作因為用自己engine開發所以唔夠好
下集好似轉用UE engine,可能有改善
所以我先加個引號,呢方面嘅設計d fans 都唔多受落嘅
不過我又唔太覺移動方面似擔泥,係咁㩒a 制不停跑就真

同埋我都認同你,r 星d 射擊一向都雞雞地,再者auto aim 只係幫手制玩家更好地體驗遊戲,呢樣野由halo 開始已經有,有d 遊戲冇auto aim 遊戲體驗更差,遊戲性方面係要考慮嘅
我當用嚟
唔係gta5 rereremaster?
你食開屎啫
悶撚到仆街 咪撚再出
steam 係遲左成年出
佢地已經係知道左開頭係點先決定買既人來
過一章同爆機既比例理應比主機首發果班人高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞