Top 15 目前銷售數量最多嘅遊戲

378 回覆
106 Like 24 Dislike
上榜吓得老任係single platform其他都係multiplatform加加埋埋
細路仔先係最鐘意玩呢啲扮大人既遊戲
係game入面揸揸車,叫叫雞,
對啲細路仔嚟講先最吸引
Rdr2爆完機有種空虛感
成個旅程既戰友死既死 走既走
基本上console上有射擊成份既驚都用緊aim assist,好多仲有幾種強度你揀
R星呢種auto aim係遠古年代既產物,Halo果時已經唔用
所以我好難理解R星咁多錢整咁多細節咁靚既畫面但基本射擊都唔搞好
難講 時代唔同 年輕一代 玩手機 抖音
以前玩果班 可能大哂 唔打機
建議睇下重制GTA 果堆垃圾
PUBG隻垃圾都第5
好懷念細個果陣對遊戲既熱誠摸黑記熟d山洞窿位 逐隻人講野估估下咁過關
個陣唔知道有閃光 以為山洞黑係正常
I have a plan

If you hear someone say I have a plan, it’s mean shit
呢個真
相反呢排玩返TOTK
好多NPC都唔認得 個劇情真係太薄弱
你唔講我都唔記得反正就又真係會傻傻下俾你行左出黎
任天堂真係勁
一個打曬咁多platform
罪大當自己家電商唔係遊戲商
隻隻ip都價值連城
當初任天堂本身計劃部GBA玩到2008/2009先會出下一代機 (傳聞3DS其實就係當初任天堂計劃的GBA下一代機但唔係雙屏)

係2003年sony突然宣佈出PSP進軍手提機市場先逼到任天堂開發NDS
買apex skin 先癲
買一set夠買幾隻goty level嘅game
其實隻GAME只係有得比你選擇好沉浸式咁去慢慢玩
你要乜劇情支線唔理一樣可以快速爆機
打獵又唔係強制
又有得快速轉送
改裝果d其實你全部都可以唔搞都爆到機

話慢果班我覺得根本無真正玩過
始終西部題材係亞洲一向唔HIT
同埋入面好多隱喻係鬼佬先明(其實GTA好多對白都係一樣)
爆完一次機先知可以開燈
Gta5係佢既3倍呀
ff14: ff14
老任超勁 單一平台 已經可以 咁多上榜
過硬 除非水準太差頭幾日勁多負皮

我肯定會買
唔睇攻略邊鳩個知要行去果間屋仔拎閃光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞