Top 15 目前銷售數量最多嘅遊戲

378 回覆
106 Like 24 Dislike
Wii sport 單平台都名列前茅咁撚癲
隻game可以不斷玩
好抵屌
我玩到唔捨得爆機
不停去釣魚
唔覺得神過GTA
童年回憶
直程係執到寶
連登唔屌得witcher
唔係sell戰鬥都講得出
直頭cut戰鬥播片就得啦咁
啱啱出過幾年可能少野玩會覺得無聊,但而家好多嘢可以探索同合成多嘢玩咗好多,得閒都入去隻game chill下
摸黑撞山洞
人中之龍
雪山係線上定online啲主線任? 琴日買淨係玩緊online仲未見有雪山
唔識日文,成日鳩出招/亂學招

真正識玩先係寶石版開始,果時先知有性格/個體值/努力值/種族值/物攻特攻睇屬性。真正完善係NDS之後,物攻特攻唔再睇屬性
隻game一開始玩主線就係雪山呀
Minecraft係啲老野買俾個孫做聖誕禮物
重要全部日文字無漢字
出埋玩具
其實隻game真係好成功
有玩witcher 同cyberpunk
好鐘意cyberpunk戰鬥 好玩過witcher好多
爆左機都會間唔中入去打下mob 用唔同武器虐npc
坦白講。隻game 係某d香港/亞洲玩家先屌曬鬼,好多歐美玩家心中佢係神作嚟,尤其係電影級水準嘅文本,痴線嘅game engine(我指interactive 方面,畫面靚唔靚就睇電腦設置同見人見智)講述arthur 自我救贖嘅故事

係zelda totk 出之前,相信botw 同rdr2 係好多人心中嘅open world 頂點(前者自由度高探索,後者故事動人心弦,三者都係開發周期極長)
Even 青沼英二都話totk開發組有好多後生仔中意玩rdr2,好想將rdr2嘅元素放入totk
RDR2 係best seller之一, GOW唔係
但係GOW係2018 GOTY
算唔算證明GOW黑哨
後面玩到日日收工趕返屋企打
然後打到結局又唔想爆
歐美都有人屌鬼覺得悶架啫
大把game玩,又out又柒、見到d立方體就煩
真係有人整左Gwent mod
所有戰鬥用gwent 取代
真係唔需要玩戰鬥
只係因為GOW獨佔冇咁多人買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞