Top 15 目前銷售數量最多嘅遊戲

378 回覆
106 Like 24 Dislike
Minecraft神game唔洗講
我小學果陣玩緊Minecraft,而家我U grad啲小學生都係玩Minecraft

之前我仲同個小學生傾Minecraft傾到好似一齊打過機咁,generation gap一下子冇晒,試問有咩game咁多年來都可以不斷有人買黎玩
唔係話RDR2 唔得,佢唔係撞正戰神佢果年都攞硬GOTY
但老實講
唔計戰鬥,淨故事RDR2 同戰神比都仲係差啲dur
老實講應該好多支持R社買完冇玩哂
Minecraft係一隻100%靠kol推出黎既先有咁好銷量遊戲(對kol佢地黎講,都係流量保證)
玩過真心覺得無聊,仲撚慘過追工
Ys
好記得當年頭幾日同fd玩到不眠不休好癲
GTA 6仲要期待幾多年
難啲
Gta5加加埋埋唔知n個平台
GTA online賺錢能力太勁
我都無玩過
呢隻野要chill有chill
要chur有chur
點輸
隻game 真心cls一開波雪山連行路都慢過人
對我嚟講,兩隻game都有獨特之處同優勝地方,兩隻都咁正
竟然無巫斯義
當初psp都好多好game
而且手提機做到果時嘅畫面
唔介意價錢嘅話,砌高階PC打機仲爽,steam 版又平過PS5。PC啲VR game又正好多,真係要㨂都係PC優先。

唔知今次PS5可以限時獨佔GTA6幾耐?如果得三個月貨仔咁樣可以唔洗考慮PS5版。
bully 勁好玩
好想佢再出
頭時6咪又係n個平台先出7
Witcher 3淨係打牌都贏晒啦
有咩game連小遊戲都咁正
同埋比一次錢接近玩足成世仲不斷更新
起碼超過十年

申利 正版玩家
RDR2真係好正
單機玩左100個鐘
之後去玩線上
又玩左200幾個鐘
最後外掛多到頂唔順棄左...
係地圖係咁比外掛炸都忍到
入到活動都比隊友用外掛整死真係忍冇可忍
近期隻re4 remake 就係好例子,呢啲重製先係榜樣。又可以爆十次機了個人覺得仲正過TOTK
反觀SE,除咗隻FF7好少少,佢仲有咩可以拎出嚟擺上抬?
佢一早放棄咗
明明仲神過GTA
當年M$收購仲覺得佢俾成25億美金係cls
而家睇返原來係值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞