【冇甜】《與未成年學生妹同居生活之日常》(12)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
影影早
各位早晨
想熱撚死人咩
https://youtu.be/9oGx_vK1ejc

真係有16歲 鐘意大廿年 J咗
係有㗎 不過冇我份咋嘛
又有妹妹搵你
但佢鍾意嗰個唔係我呢屌
妹妹咋,用你平時寫文既溝女skill霖掂個妹妹
寫文我就叻
plan就有,依家差個action
算啦 唔好FF咁多啦

上回講到一上屯公又塞車!
屌俾架林寶你揸都冇撚用啦~
屯公幾時先唔會塞?
打仗掛~
都係嘅...
不過打咩仗?同邊個打?由邊個發起?
返到嚟公司停車場,飛揚竟然同月月講好愛佢喎!
嘩今日做乜鬼?撞鬼吖?
一定係星期六同月月一齊瞓啦~
既然乜事都冇發生過,就唔好FF咁多喇~
唔止嗰晚囉...呢兩晚嘅夢...
返到上公司,月月話今日得一個Job要飛揚同Ca姐一齊做~
月月又唔跟去?都好嘅~唔好黐咁多月月好~
飛揚望一望大門,咁啱就望到Jessica嘅身影~
望住Jessica行緊返埋自己個位...
啱啱好~
飛揚就行去搵咗Jessica先~
當Jessica啱啱先行到返埋自己個位...
『早吖Jessica~』打聲招呼先~
「早吖飛揚前輩~」Jessica帶住微笑向飛揚鞠一鞠躬~
睇嚟Jessica今日嘅心情都唔錯喎~
『係吖今日有個Job要出去做~我哋入會議室傾傾先~你可以放好啲嘢先~我就去議室開定燈等你~慢慢都得㗎~唔使急~』咁好心情就直接啲都唔怕啦~
「哦哦~好吖~我好快~好快~」Jessica帶住微笑點晒頭~
『慢慢啦~真係唔使急~大把時間~』飛揚就向住Jessica揮揮手~轉個靚身就行去會議室~
靚女係唔係特別心情靚?
都係嘅~你的樣子如何,你的日子也必如何~
Jessica的樣子如此好看,日子也必定好過啦~
日日都係好子日,心情自然靚啦~
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 10-真假難分] PART 03

“啪 啪 啪 啪”入會議室開返晒啲燈。

準備好晒啲文件同資料,等Jessica。

只係等咗一陣...

「久等喇飛揚前輩~」Jessica就入到嚟。

『哦哦...唔係等咗好耐姐~坐坐~』Jessica都仲係咁有禮貌~

都返咗成個禮拜工~仲係蜜月期?

我以為而家啲新人嘅蜜月期最多都係得三日...一個禮拜唔夠就話唔撈...
「係~」Jessica優雅咁坐好,「今日我哋要做啲咩呢?」

『哦我哋今日...』我拎啲資料俾Jessica睇,『就係去呢間餐廳做神秘顧客~』

「呢間...」Jessica打開一睇,「係高級餐廳嚟㗎喎!」

『嗯~係吖係吖~你都有去過?』話唔埋㗎喎...

「冇冇~」Jessica擰擰頭,「不過有聽過囉~」

『哦~我以為你同過你男朋友去過添~』睇Jessica個男朋友都應該幾有錢...

揸波子喎!幾百萬一架㗎喎!
「冇冇...哈哈...」Jessica帶住尷尬嘅笑容擰擰頭,「冇同過佢去啦...」

『哦...咁你睇睇有冇乜問題~』見Jessica咁尷尬咁,就唔問咁多喇...

「嗯嗯...」Jessica點點頭,認真望清楚,「我今日嘅衣著有冇問題㗎?」

『你今日...』我打量一眼Jessica全身,『冇吖~大方得體~』

今日Jessica著住一條白色碎花Lace連身短裙~平底布褲~夠晒靚啦~

好彩我今日都唔失禮~身上嘅衫褲都係名牌嚟嘅~(某英國傳統牌子呢~)

真係好彩咋~平日都好少著㗎~係今日心血來潮咋!

所以有時覺得阿月唔係嗰日嘅朝早,就喺嗰日嘅前一晚先講有乜嘢做太過急囉!

都唔俾多啲時間人準備嘅!
不過都吹佢唔脹啦~佢個性格係咁~

唔係臨急抱佛腳~而係...盡在佢掌握之中...

Any肥~唔大鑊就自己執生~

「多謝~」Jessica帶住甜美嘅微笑點點頭~

『哦...唔使客氣...』Jessica嘅甜美微笑...成個天使一樣...

的確...Jessica好吸引...

望住佢一身嘅衣著...好襯佢...盡顯佢嘅身材...佢嘅雪白嫩滑美肌...

又令我諗起...著住三點式比堅尼泳衣嘅Jessica...

做Jessica嘅男朋友...每日係點樣過㗎呢?
同Jessica喺會議室都傾傾個Job嘅細節...

都好似之前咁啦~

Jessica咁聰明,冇乜問題嘅~

而今次個Job都係要我哋扮情侶嘅~

都係做戲咁做姐~而且又冇乜特別要求~

我哋傾好晒~又抖咗陣~見時間都差唔多...就去停車場拎返架車。

“咔啪~”一上到車,Jessica扣安全帶...

「係...」Jessica索兩索,「阿月前輩嘅香味...」

『哦?』我都扣好安全帶,『係吖~今朝佢跟我車吖嘛~』

「哦~~~」Jessica諗諗...又諗諗...

『係呢...女仔嘅嗅覺特別靈敏㗎?』我見欣欣又係聞得出車上有其他女仔嘅氣味...

「吓?唔係唔係~」Jessica帶住微笑擰擰頭,「或者係因為...阿月前輩陣味好聞掛~」

『哦...原來係咁...』阿月陣味好聞...
“吼!吼~”開車!

阿月陣味都的確係幾好聞嘅~

由初相識,第一次行近阿月...就聞到佢身上有陣既熟悉...又陌生嘅香味...

有人話過人嘅五官六感之中,最深刻記憶嘅唔係視覺...唔係聽覺...唔係味覺...唔係觸覺...而係嗅覺。

當你嗅過一種氣味之後,分隔多年,多年冇見...然後有一日企喺路邊等轉綠公仔期間,突然聞到一種熟悉嘅香味!回過神一望!原來失聯多年嘅初戀情人就喺你面前!

“吼~吼~”揸住架車...今次都係小心啲好~

雖然都仲係好有揸林寶嘅感覺...(唉屌我真係恨揸林寶恨到發晒癲!)
「係呢~你同阿月前輩...」Jessica帶住微笑打量住我,「點呢?」

『吓?咩點?』冇頭冇尾咁...好難答喎...

「你同阿月前輩好夾喎~」Jessica帶住微笑點點頭~

『吓?都係咁上下啦...』有好夾咩?

「唔係喎~」Jessica咬住唇咁諗諗,「星期六嗰日你哋真係好有情侶Feel喎~」

『係咩係咩?情侶Feel係咁㗎咩?』即係點?

「係吖係吖~」Jessica咬住唇咁點點頭,「仲要係好似拍咗好耐拖~磨合到夾嗰隻添~」

『唔係掛...你唔好俾佢聽到添吖...實話我襯唔起佢...冇可能同佢同一個Level...』阿月高我好多㗎嘛~(佢自己覺得~)
「就係咁囉~」Jessica點晒頭,「勁有情侶Feel囉~」

『No啦~No啦~』講真Jessica咁樣講一講...我都仲係好有感覺...

尋晚發夢嘅感覺...

雖然好似冇夢到有同阿月一齊...(定係有夢到但已經唔記得?)

但就好有同阿月一齊過嘅感覺...(夢嘅嘢就係好易忘記...就好似你的名字咁...)

仲要係一齊好一段長久嘅時間...(直到確實遇上夢中嘅情景...)

「咁...」Jessica又諗一諗,「欣欣點吖?」

『吓?咩點吖?』突然又跳到去欣欣身上...

「欣欣佢...」Jessica咬住唇諗諗,「好似好黐你喎~」

『哦?都係㗎...』黐...黐嘅...

「你哋嘅感情都幾好喎~」Jessica又帶住微笑打量住我~

『都幾好嘅...』好到而家佢話要我同佢試拍拖添...
「我以為繼女都會同後父有啲隔膜㗎添~」Jessica古古惑惑咁諗諗~

『呃...初初都真係有嘅...但一齊相處耐咗...就不知不覺咁好似冇咗個隔膜囉...』都係幾不知不覺...

「直頭好似好親密咁添~」

『呃...或者係佢都當咗我係爸爸囉...』

「但我又睇佢唔似係當你爸爸喎...」

『呃...佢口講就話唔係...但相處係...』

「相處都唔似兩父女啦~」

『呃...唔似咩?』

「唔似吖~」

『呃...』

「似啲咩呢?」

『呃...』

「唔...似...」

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

“吼~吼~”好唔專心咁揸車...

「係邊種感覺呢?」

Jessica都好似對我同欣欣兩個之間嘅感覺好有興趣~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞