【冇甜】《與未成年學生妹同居生活之日常》(12)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
建築師就係專業人士,我呢啲係低技術人員
都有機會做上去㗎姐

上回講到飛揚同Ca姐繼續演好戲~
演完就走人~
落到返嚟都係搵間咖啡店傾傾報告先啦~
Ca姐仲膽心自己未見過大場面!會唔會影響到份報告!
唔會啦~Ca姐仲專業過飛揚啦~飛揚都要Ca姐帶住~
乜Ca姐真係冇去過呢啲高級餐廳咩?日本都有㗎喎~
Ca姐話去旅行都唔會去呢啲咁高級㗎啦!咁貴!
Ca姐都嫌貴?有個有錢男朋友喎!
可能Ca姐知慳識儉啦~
傾完就送埋Ca姐返屋企~
飛揚又偷偷𥄫Ca姐對髀~
“吼~吼...”總算順利送Jessica返到嚟佢嘅屋企樓下。
「唔該晒飛揚前輩~」Jessica解開安全帶~
『唔使客氣啦~』差啲就望到Jessica條底褲...
「咁我...返上去先喇~」
『哦~好~Bye Bye~』
「Bye Bye~」
目送住Jessica落車...行入大閘...
點解總係有啲失落咁嘅飛揚...
唉~又亂諗啲乜吖?唔通人哋又會...
就喺飛揚又亂諗嘢嘅時候...
“And you don't seem to understand”電話響...
飛揚拎部電話出嚟一睇...
『徐芷婷?!』
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

“a shame you seemed an honest man”

係...前妻打嚟?

“And all the fears you hold so dear”

都未到月尾...

“Will turn to whisper in your ear”

唉唔好理...聽咗先...

我滑動接聽:『喂?』

「喂飛揚而家得唔得閒?」前妻斬釘截鐵咁。

『而家都得嘅...做咩?』我都開門見山喇。

「方唔方便嚟我學校傾傾有關欣欣嘅事?」前妻都係好直接。
『都方便嘅...但傾咩?』再問清楚啲先...

「嚟到先傾。」

『哦好...』

「Bye。」

『Bye...』

收咗線之後...

嚟到先傾?

傾乜要見面傾吖?

神神秘秘咁...

都係過咗去先啦~
“吼!吼~”

揸車過去前妻間學校,揸得比平時快好多。

“吼~吼~”都係騎住快線咁飛!遇到有DC9喺前面阻住都立抽頭車佢一巴!

唔使幾耐,就飛到上嚟前妻間學校。

“吼~吼...”我將架車泊埋一邊...

落車望住大大個校門口...有唔少著住白色校服嘅學生妹行緊入去...

我就步步為營咁行...向住大大個校門口行過去...

身邊又有唔少學生妹一齊行...

佢哋望我兩眼...又偷偷笑咁行快兩步~
應該係差唔多完Lunch...學生妹都趕住返去...

我就唔係咁趕嘅...其實係腳步沉重先真...

望住幾個幾個走埋一齊嘅學生妹背影...細細粒粒嘅又有...又瘦又高嘅又有...

個個對腳仲要又白又滑咁...又令我諗返起欣欣...

青春真好...年輕真好...學生妹真好...

難怪咁多男人都鍾意學生妹...想食學生妹...

你睇你睇...啱啱喺身邊行上前嗰個學生妹...又白又嫩...仲要靚女到呢...

呢個呢個...對波仲要幾大喎...

仲有仲有...個個都唔著冷衫外套...啲Bra就透晒出嚟...

有幾個仲要戴黑色Bra...使唔使咁戰鬥格吖?

乜而家啲學生妹唔怕俾人睇㗎咩?

唔使再收收埋埋?盡情Show Off?
同一大班高汁學生妹行入學校...有唔少都會望住我細細聲講...陰陰嘴笑...

行咗咁耐,有冇好奇點解我淨係見到學生妹?冇見過學生哥?

因為呢間係一間喺區內都算出名嘅女校...

冇錯!係女校!係男人夢寐以求嘅天堂!

我行到入去詢問處,同個女工友講聲:『唔該...我嚟搵徐校長...』

冇錯!我前妻係呢間女校嘅校長!

係唔係估唔到呢?

有好多嘢都出乎意料之外嘅...
女工友打量咗我一眼:「邊位搵校長吖?搵佢咩事㗎?」

『呃...我姓陳嘅...陳飛揚...呃徐校長約咗我嚟同佢傾啲嘢喎...』冇錯!個女工友係唔知我係佢哋校長嘅前夫嚟嘅!

冇乜事都唔會周圍同人講啦...

「等等啦...」女工友又打量咗我一眼,就拎起電話,「喂徐校長?有位陳飛揚先生話約咗你傾嘢喎...哦...係係...好吖好吖~」

我又望望四周...有唔少學生妹都啱啱趕返嚟~一見到我就呆咗咁企定定望實我!然後又細細細講...陰陰嘴笑...

咁樣俾啲學生妹望...周身唔自在咁...

最大問題個個都又白又滑又靚女先死吖嘛!

乜女校真係多靚女啲㗎咩?我聽啲人講唔係㗎喎...好多TB又好多男人婆㗎喎...
「係係...好嘅好嘅...」女工友收咗線之後,「你上去校長室門口等等啦...徐校長見緊個老師...見完到你...」

『哦哦...好吖好吖唔該...』仲要等㗎?乜咁忙㗎咩?

女工友就冇我咁好氣...我就行樓梯上去。

行樓梯喎...我梗係唔夠膽抬高頭行啦!

喂話晒都係女校吖!啲學生妹行喺樓梯邊...一陣誤會我𥄫底咁點算?

我都係頭耷耷咁行...一步一步咁行上樓梯...

但啱啱先行到上半層...

「嘩吖!!!」有個身影由上撲落嚟!
我自然反應立即一手攬住!再後腳一撐!扎穩馬步!

我定個神...先發現自己攬住一個...細細粒粒...著住白色校服嘅學生妹...

個學生妹抬頭望實我...塊面越嚟越紅...

我都攬得幾實...仲感覺到佢對波...壓晒埋嚟...

人仔細細咁大波咁嘅?

然後佢身後又有個學生妹:「喂~見人靚仔就飛撲埋去吖?」

「邊...邊係吖!」喺我懷裡嘅學生妹立即彈後兩步,面紅紅咁向我點點頭,「Sor...Sor...」

『哦...唔緊要...小心啲喇...』睇清楚個學生妹大波到件白色校服到凸晒咁...就快爆...

正宗樣靚身材正...廟細燈籠大...
「嗯嗯...」學生妹怕怕羞羞咁點點頭...然後同啲同學仔一齊行落樓梯...

望住幾個學生妹嘅背影...落樓梯...

「幾靚仔吖呵?」

「唔知邊個嚟呢?」

「會唔會係新嚟嘅阿Sir吖?」

「係就好喇!」

「睇你個姣樣~頭先攬唔實吖?」

「咦好衰㗎你~咁大聲俾人聽到喇~」

「你唔係想人哋聽到咩?」

青春真好...年輕真好...學生妹真好...

唉~好極都冇我份㗎啦~快啲上去啦~
小心啲咁上到嚟校長室門口,咁啱就有個老師喺入面行出嚟。

“咯 咯”我就行去敲敲門...

「Come In...」聽到前妻把聲喺入面傳出嚟。

我就開門入去...望住前妻坐定定喺校長椅等我行過去:「坐吖。」

望住前妻呢個校長Look...其實每個月最少都會見一次㗎喇...多數都係月尾姐...

我坐好之後...

『咁早搵我想傾啲乜?』我都唔轉彎末角。

「欣欣幾好吖嘛?」前妻仲係要講開場白。

『好好吖~我照顧得佢好好吖~健健康康快樂成長~』屌咩又要我講廢話...幾時講重點吖?

「咁就好喇...」前妻點點頭,「我老公想試吓啲...十六歲嘅女仔...」

吓?試...試乜鳩吖?!

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Day 10-真假難分] PART 05

我呆撚咗咁望住前妻一陣...

『喂等等先!你唔係想話要欣欣嘅初夜俾你老公吖化?!』喂你開場白淨係得一句...然後就直接打大佬?唔好咁鳩衝得唔得?
氹返lu
已經將[Day 10-真假難分] PART 04 Upload上Penana
叻仔
定係扮嬲搵人氹呢

啱啱落堂
扭計仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞