【冇甜】《與未成年學生妹同居生活之日常》(12)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
有冇OT錢

上回講到前妻話想欣欣十六歲之時,俾佢個老公試食!
CLS!咩老母嚟?
前妻話冇辦法!佢而家所有嘅都係佢老公俾佢嘅!唔係佢就乜都冇!
關飛揚撚事?!飛揚一定要好好保護欣欣!
飛揚同欣欣冇血緣關係!前妻要攞返撫養權話都冇咁易!
飛揚大不了咪爆大鑊!
前妻老公有權有勢唔得罪得㗎!國安上門㗎!
屌CLS!唔撚理佢兩公婆!變態㗎!
飛揚揸車返屯門!都係接欣欣放學啦~
入到學校都差唔多喇~
“叮 叮 噹 噹 叮 叮 噹 噹”落堂嘅鐘聲響起。
飛揚挨喺欄杆,望住個操場。
開始有學生落嚟...開始有學生步出校門...
然後飛揚又繼續呆呆咁企...挨喺欄杆企...望住操場...開始有學生行出去...
然後...然後...
「喂。」身邊有把冷淡嘅女仔聲。
飛揚擰頭一望!就望到...
『雯雯?』雯雯就企正喺飛揚身邊!
「做乜咁驚訝?」雯雯打量飛揚一眼。
『冇...冇吖~邊有驚訝呢~』係驚嚇咋嘛...
雯雯冷冷淡淡咁擰擰頭,貼住喺飛揚身邊...同怇一齊望出操場。
呢個氣氛真尷尬...最尷尬嘅都係...點解嗰日佢會...
而家就咁同雯雯一齊企...又唔覺佢對飛揚有啲乜...但嗰日佢真係...
點好呢...尷尬到空氣都停頓埋咁...
『呃...係呢...你男朋友呢?』都係搵啲嘢噏吓...
不過噏咗出口先發覺好似噏錯嘢...
「我冇男朋友。」雯雯冷冷放下一句。
『哦~係吖...你咁靚女都冇男朋友?』屌飛揚喺度噏緊啲乜吖?
「你覺得我...」雯雯望實飛揚,「靚女咩?」
『你...你...靚...靚吖...靚女吖...』唉屌究竟飛揚喺度亂噏緊啲乜呀?
越鳩噏就越錯鳩晒咁囉!
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

雯雯蹬起對腳仔...慢慢咁向我貼近...面貼面貼咁:「其他人講...我唔在乎...唯獨係你...」

吓?係咩意思?

只見冷若冰霜嘅雯雯仲眼定定咁望實我...我哋嘅距離都唔夠5cm...

成個空間都好似停頓咗咁...定格咗咁...就好似俾雯雯嘅冰冷凍結一樣...

呢種感覺...同雯雯身處同一個空間嘅時候...近在咫尺嘅時候...總係會有一種...

「欣欣差唔多出嚟。」雯雯冷冷咁放下一句後,就轉身離開。

隨住雯雯嘅嬌小背影越行越遠...越行越遠...消失喺我眼前...時間又好似再次流動...
冇幾耐...

「飛揚?」喺我身後就傳嚟欣欣把嬌俏聲~

我回頭一望:『欣欣...』

著住白色校服嘅欣欣已經孭好書包,雙手拎住袋PE衫,行到嚟我面前:「點解你會嚟咗嘅?」

『哦...我...見今日就做完Job,諗住嚟接你放學咋嘛~』係咯...嚟接欣欣放學...

「咁好㗎咩~」欣欣甜絲絲咁笑笑口~

『幾啦幾啦...你咁大汗嘅?』我拎張紙巾出嚟幫欣欣抹抹面上啲汗水。

「係吖~」欣欣乖乖咁企定定等我幫佢抹,「啱啱上完PE堂換完衫出嚟咋嘛~」
『哦~冇抹乾啲汗先咩?』連條粉頸都有汗水...

「有抹㗎~係出到嚟都仲出緊汗咋嘛~」欣欣仲係好乖乖企定定等我幫佢抹埋條粉頸~

『哦~咁...好啦~行得?』我見欣欣件白色校服都沾咗汗水...有少少透...

「得喇得喇~」欣欣就用膊頭撞一撞我膊頭~

『嗯~咁行喇~』我就同欣欣肩並肩咁離開學校。

喺陽光照射落欣欣身上...散發住陣陣光芒...好似天使一樣...

係因為欣欣本身就已經夠晒白...再加上身上嘅汗水...由原本已經好似識發光咁...就更加亮眼...

講真同欣欣貼到咁埋咁行,聞到佢身上散發住少女嘅清香...仲聞得好清楚...好大陣少女清香味...

都話咗靚女出汗係香㗎啦~
同欣欣上返車之後...

「唔?」欣欣一邊扣安全帶,一邊索幾索,「係...Jessica姐姐?」

『吓?哦~係吖~頭先同佢一齊做Job吖嘛~做完咪車埋佢返屋企囉~嘩你咁都聞到吖?』女仔個鼻係咩構造?

「佢身上嘅香味咁特別~好難聞唔到囉~」欣欣谷一谷塊面豬登~

『但係你個身勁香喎~唔係會蓋過佢啲香味㗎咩?』而家欣欣身上所散發出嚟嘅清香...仲香過車上嘅清新劑~

「咁我香啲定係佢香啲?」欣欣貼塊面埋嚟~睜大對眼仔望實我~

『梗係你香啲啦~』貼到咁埋就更加香~

「算你啦~」欣欣甜絲絲咁笑笑口~
『喂你抹吓啲汗先啦~開冷氣會攝親㗎~』

「抹緊囉~係咁出都冇計㗎~」

『你咁大汗㗎咩?』

「都話啱啱上完PE堂咯~」

『都唔係流到而家掛?件校服都透埋喇~』

「係咩係咩?好透咩?見唔見到Bra帶吖?」欣欣擰個背脊俾我睇~

『露晒啦~』清清楚楚添~

「唔緊要啦~吹陣冷氣就乾~」欣欣抹抹條頸~又抹抹對手臂~

『咁咪會攝親囉...』都話抹乾先吹冷氣...

「邊有咁易吖~班男仔成日打完波上嚟吹㗎啦!鬼死咁臭~」欣欣擰擰頭~
『係係係~你話唔會就唔會啦~』嗰陣我哋都係咁~

尤其係我同賣藝~小息打完波一上嚟就對住部冷氣喪吹~

然後就會俾阿月話我哋整到個班房臭晒~

十幾年囉~不知不覺就過咗十幾年...

『咁好啦~快啲返去啦~』我就準備開車。

「唔吖唔吖~」欣欣擰晒頭咁,「唔返去住吖~」

『哦?唔返去住吖?有嘢要買?』我一俾油...

“吼!吼~”
「我要同你拍陣拖先~」欣欣甜絲絲咁望實我~

『吓?拍乜鬼拖吖?』又亂噏~

「咩吖?我要繼續令你覺得同學生妹拍拖係正常嘅~」欣欣甜絲絲咁向我打咗個眼色~

『好好好~咁你想去邊度拍吖?』我都冇欣欣辦法~

「唔...」欣欣用力咁諗一諗,「去旺角啦~」

『好好~就去旺角啦~』就順佢意啦~

“吼~吼~”揸架車出旺角~向九龍方向嘅屯門公路就唔會太塞啦~

都可以好順咁踩住中線行。(有欣欣喺身邊,就要安全駕駛。)

而坐喺身邊嘅欣欣就一面期待咁~總係帶住甜絲絲嘅微笑~又不時望我一眼~

好有情竇初開嘅女朋友Feel囉~
我...我都真係有...對欣欣有女朋友嘅感覺...

有呢種Feel得唔得㗎?會唔會過咗火吖?

點都好...都係唔可以俾欣欣Feel到我對佢有Feel...

最多都就只可以好似半撞半就...迎合欣欣...

“吼...吼...”一轉落嚟美孚就開始塞塞地。

就只可以跟住前車慢慢行...慢慢行...

都花咗唔少時候,先將架車泊入朗豪坊嘅停車場。
我哋一落車,欣欣就第一時間拖住我~

仲要係十指緊扣嗰隻~

咁...我都好自然咁拖住欣欣啦...(係唔知會唔會緊張到出手汗姐...)

迎合...迎合...雖然話就話係迎合...但係興奮嘅...

可以拖住個好似欣欣咁靚女又身材咁好嘅未成年學生妹喎...做男人好難唔興奮啦...

「喂~」欣欣隻手仔捏一捏我,「我哋行咗朗豪坊先咯~」

『哦...好好~』泊得架車喺朗豪坊...梗係行咗朗豪坊先啦~

欣欣就拖住我行到上朗豪坊,企到嚟條超長嘅扶手電梯。
嚟得朗豪坊就梗係會用呢條超長嘅扶手電梯上到最高先㗎啦~

而欣欣就企喺我前面~然後一個轉身...好自然咁攬住我~

我成個人先係呆咗一呆...

欣欣係用對手仔攬住我條頸咁...攬住我嚟企...

就好似前面對情侶咁...再上面對情侶...上上上上面幾對情侶咁...

會唔會...刺激咗啲吖?

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Day 10-真假難分] PART 06

情侶吖嘛...情侶係咁攬住嚟企㗎啦...

我都攬住欣欣條小蠻腰...就好似前個男仔攬住佢女朋友條腰咁...
已經將[Day 10-真假難分] PART 05 Upload上Penana
有OT就冇問題啦
使咗錢未
仲好講
再係咁我唔出街啦
冇得打機
搵錢啦 搵錢就有得使錢
而家搵多啲 遲啲打到夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞