【冇甜】《與未成年學生妹同居生活之日常》(12)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
今次等咩先

上回講到Ca姐仲係好似好想引飛揚自爆佢同欣欣啲嘢~
飛揚先冇咁笨~
然後就去到目的地~
Ca姐自動波咁翹住飛揚~
都未入𨋢就咁快?
人哋專業囉~
入到𨋢又食晒波皮咁~
上到去有專人服侍~
高級餐廳吖嘛~
Alice仲要單膝半跪咁等飛揚睇Menu~
飛揚就要扮晒大牌咁~
都係劇本所需姐~唔關飛揚事㗎~唔係有心玩Alice㗎~
玩咗一輪,就由Alice推薦返食乜啦~
飛揚同Ca姐都繼續演~
Ca姐好入戲喎!雖然話都係照劇本裡面嘅對白對答姐~
之但係...劇本係劇本...對白係對白...感覺係感覺...
所有對話內容都係假...之但係...個感覺...咁真咁㗎呢?
係咯...Jessica俾飛揚嘅感覺...堅係勁真喎!
就真係好似一個被愛人忽略咗好耐嘅少女,苦苦哀求多啲關注...更多被愛嘅感覺...
呢個都唔係重點...重點係個對象...係飛揚喎...個對象係飛揚喎!
對住飛揚都可以咁有感覺㗎咩?
係唔係搞錯咗啲乜吖?
Jessica有男朋友㗎喇嘛...就算係佢男朋友忽略咗佢...都冇可能投射落飛揚身上啦!
飛揚喎!飛揚同佢男朋友差咁遠!(雖然就未見過Jessica個男朋友真身係點嘅樣...)
喂但就咁睇架波子都知飛揚同佢男朋友相差一大截啦!
明顯Jessica個男朋友唔係成熟穩重型,就係富幾代幾世祖啦!
飛揚喎?飛揚係乜吖?濕鳩一條咋喎!點投射吖?射落海咋!
或者...呃...或者係Jessica好戲啦...
或者...夠晒入戲...入戲到...真假難分啦...
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 10-真假難分] PART 04

成餐都跟住劇本咁去演~

又食又飲~

同Jessica一齊...的確係好有Feel...

或者係飲咗啲酒,再加上個環境有氣氛...令到Jessica特別入戲。

不知不覺咁俾Jessica帶動...好似真係同佢拍緊拖咁...

不知不覺咁...好似做咗Jessica嘅男朋友咁...

都差唔多花上個幾兩個鐘先食完呢餐Brunch。(有錢人嘅生活真開心~時間都花喺生活之中~)

Alice送到我哋入𨋢:「期待兩位下次再光臨~」

我同Jessica當然又係唔出聲回應,只係點一點頭,就搭𨋢落返去。
當我哋行去商場,Jessica都仲係拖住我隻手...而且仲要係十指緊扣嗰隻...

我就唔係咁好意思鬆開啦...似好有啲老尷㗎嘛...

係直到搵到間咖啡店坐低...

「頭先間餐廳真係好高級吖!」Jessica先鬆開手,坐喺我對面。

『哈哈~係吖係吖~超高級~』終於都放手...

係有小小失落嘅...

之但係點解要失落呢?

我同Jessica本身就冇嘢㗎啦!點解總係有種好似...失戀嘅感覺㗎呢?

或者都係因為太過入戲嘅關係啦...
Jessica睜大對大眼仔:「我見Alice跪喺度嗰陣真係嚇咗一嚇㗎!」

『哦~係吖係吖~佢哋呢種高級餐廳呢...係會有啲咁嘅禮儀㗎~仲有就係每位會員都會有專人服侍~只要你Book咗位,專門服侍你嘅人員就會全程都跟住你~假如佢冇做又會主動通知返你會換人服侍你~當然你都可以要求換人啦~』係吖係吖~好誇張㗎~我哋呢啲窮人聯想唔到㗎喇~

「真係㗎?」Jessica睜到對大眼仔再大啲,「我真係未試過!死啦...唔知頭先嘅表現點添...係唔係有啲唔到位呢?會唔會影響到份報告呢?」

『唔會啦~我之前都做過幾次呢啲Job~都係咁上下咋嘛~OK喎~你真係冇去過呢啲餐廳?』講真Jessica嘅表現超晒班啦~

完完全全跟到劇本去演~仲要演到一個做有錢人嘅女朋友被冷落到要乞求愛嘅精髓都出晒嚟嗰隻~

反而我仲要佢帶動住添...

唉真係唔好講出嚟...俾人知實笑到面都黃...
「冇吖~真係冇吖~點解咁問嘅?」或者係我之前都問過,仲係好似唔信佢講咁,所以Jessica就問返我。

『哦~冇~因為呢~我見日本都有唔少呢種級數嘅餐廳嘅~諗緊你去日本應該都有試過姐~』係咯~我知日本係有好多㗎~

頭先嗰間都係日本開過嚟嘅~

就諗Jessica同佢男朋友去旅行,應該都會走去試吓掛?(都係嗰句~Jessica男朋友咁有錢~)

「冇啦梗係~」Jessica帶住微笑擰擰頭,「去日本旅行都唔會去啲咁高級嘅餐廳啦~咁貴~」

『哦~係吖?』Jessica會嫌貴?

唔通係我估錯咗?

Jessica個男朋友唔係咁有錢?
唔會啦吓話?揸波子喎...唔係三萬八壞波箱舊款波子喎...係最新款911 GT3喎...(嗱成個型號名就真係唔記得喇...我唔係波子Fans...總之就係最高配最貴嗰隻Model啦...)

幾百萬㗎喎...點睇都唔係揸公屋,住波子嗰啲啦~

定係...Jessica比較慳家?

去旅行都係平遊?

呃...都似嘅...

睇Jessica平時嘅衣著又冇話一定係啲傳統名牌...袋都係啲大方得體嘅款...(定係高級到我唔識?)

都唔係啲貪慕虛榮貪威識食嘅死港女嚟嘅...
唔會啦吓話?揸波子喎...唔係三萬八壞波箱舊款波子喎...係最新款911 GT3喎...(嗱成個型號名就真係唔記得喇...我唔係波子Fans...總之就係最高配最貴嗰隻Model啦...)

幾百萬㗎喎...點睇都唔係揸公屋,住波子嗰啲啦~

定係...Jessica比較慳家?

去旅行都係平遊?

呃...都似嘅...

睇Jessica平時嘅衣著又冇話一定係啲傳統名牌...袋都係啲大方得體嘅款...(定係高級到我唔識?)

都唔係啲貪慕虛榮貪威識食嘅死港女嚟嘅...
Jessica果然係一個好女仔~

做佢男朋友真幸福~

點先會做到Jessica嘅男朋友?

明顯就冇我呢啲廢柴份啦~

『咁我哋就開始傾傾...』都係唔好FF咁多喇...

「嗯~」Jessica帶住親切嘅微笑點點頭~

『咁就...』都係老老柒柒做返啲正經嘢啦...
同Jessica有傾有講~都算有講有笑~

「嗯嗯~我都覺得...」

Jessica笑得好甜~總係會吸引住我嘅視線...

當然𥄫得最多都係對雪白嫩滑嘅幼髀啦~

條短裙咁短...坐喺度就露晒成對雪白嫩滑嘅幼髀出嚟...仲差啲𥄫到裡面條底褲...

咁誘人...好難唔𥄫姐...

之但係Jessica又好似唔多覺我𥄫緊佢會唔會走光喎~仲不時會翹一翹對腳仔~搞到若隱若現咁~

唔係知佢有男朋友,仲以為佢挑逗緊我!對我有所性暗示添吖!

唉~男人~滿腦子都係淫邪思想~
邊偷偷𥄫又邊同Jessica傾...好唔專心咁傾咗大約個幾鐘...

『好喇~大至上就係咁啦~仲有冇乜問題?』都差唔多喇~

「暫時冇~」Jessica帶住微笑擰擰頭~

『冇嘅話咁我哋就返去寫返份報告出嚟先~然後再夾夾~』總算傾到啲嘢咁啦~

「嗯~」Jessica都點點頭~

『咁...呃...使唔使車埋你?』都要問一句嘅~

「有勞~有勞~」Jessica向我鞠一鞠躬~對豐乳就露晒出嚟~

『哦...唔有勞...唔有勞...』又俾我𥄫到啲唔應該𥄫嘅嘢...
同Jessica去拎返架車...一路上都再冇拖手...亦冇翹住手臂...只係肩並肩咁行...

啱嘅...戲就做完...就要回復正常...

我同Jessica只係同事關係咋...

坐上車,扣好安全帶...

“吼!吼~”向Jessica屋企出發。

坐喺身邊嘅Jessica條短裙仲係扯到有啲高...成對雪白嫩滑嘅幼髀又露晒出嚟...

佢又冇意思要扯返好...咁我當然就唔開聲啦~

唔係我想繼續𥄫佢對雪白嫩滑嘅幼髀吖!只係我出聲提佢嘅話...咪俾佢知我𥄫佢囉...

我先冇咁笨~
不過我又真係唔明...點解女仔可以咁唔在乎㗎呢?

因為只係露大髀~又唔係露底走光?

佢哋知唔知淨係對髀都可以令男人扯晒旗㗎?

唉點都好啦...都係專心揸車啦~

“吼~吼...”總算順利送Jessica返到嚟佢嘅屋企樓下。

「唔該晒飛揚前輩~」Jessica解開安全帶~

『唔使客氣啦~』差啲就望到Jessica條底褲...

「咁我...返上去先喇~」

『哦~好~Bye Bye~』

「Bye Bye~」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞