【冇甜】《與未成年學生妹同居生活之日常》(12)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
各位早晨
尋晚CLS㗎
又到放飯時間
又到𥄫學生妹時間
港島返工多OL𥄫
我幾時改咗名叫小近
OL正吖 對腳
新 新 新 新 新 新 抄返六次
因為好近喇
又好攰咁喎
上司食佐炸藥勁燥底,我依家好撚驚
避得就避 閃得就閃
小新晚

上回講到飛揚同Ca姐喺會議室傾傾今日要做嘅嘢~
只係去一間高級餐廳做神秘顧客姐~
呢間吖?好出名喎!
Ca姐有去過?
冇啦咁貴~邊食得起~
Ca姐有個揸波子嘅男朋友喎~咁都食唔起?
點都好啦~都係做好準備先~
去咁高級嘅餐廳,衣服OK嘛?
Ca姐就大方得體嘅~飛揚咁啱又著咗名牌~掂啦~
傾好就出發~
Ca姐一上到車,又聞到月月陣味喎~
可能月月陣味好聞啦~
然後Ca姐又問起飛揚同月月點~
話船P嗰日佢哋好夾喎~好襯喎~
咪又係咁~唔好俾月月聽到添吖~實話飛揚襯唔起佢吖~
然後又問起欣欣喎~覺得佢哋兩個嘅感情都好好~
『都幾好嘅...』好到而家佢話要飛揚同佢試拍拖添...
「我以為繼女都會同後父有啲隔膜㗎添~」Jessica古古惑惑咁諗諗~
『呃...初初都真係有嘅...但一齊相處耐咗...就不知不覺咁好似冇咗個隔膜囉...』都係幾不知不覺...
「直頭好似好親密咁添~」
『呃...或者係佢都當咗我係爸爸囉...』
「但我又睇佢唔似係當你爸爸喎...」
『呃...佢口講就話唔係...但相處係...』
「相處都唔似兩父女啦~」
『呃...唔似咩?』
「唔似吖~」
『呃...』
「似啲咩呢?」
『呃...』
「唔...似...」
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

“吼~吼~”好唔專心咁揸車...

「係邊種感覺呢?」

Jessica都好似對我同欣欣兩個之間嘅感覺好有興趣~

『呃...』

我就唔知點答好...

好似點答都好易自爆...

「呢種感覺...好親密...」

而Jessica又好似引緊我自爆咁喎...

『呃...』

自咩爆呢?我同欣欣都冇嘢!
揸車嚟到目的地...

“吼...吼...”泊好架車...

Jessica就開始翹住我手臂行。

咁快就翹喇?都未入𨋢喎...

都啱嘅~早啲預熱~入戲啲吖嘛~

Jessica翹住我一齊行入𨋢。

唔好話頭先一直翹住嚟行,而家企定定都掂到Jessica個波皮...

嗱我真係冇心㗎!都係因為Jessica對波太大姐!

唔緊要啦~Jessica都唔介意...我介意咁多做乜姐?

女仔請男仔食波皮都好正常㗎姐~

唔通人哋對你有所性暗示咩?

Jessica有男朋友㗎喇嘛~邊有咁多性暗示吖?
上到嚟高級餐廳,門口已經有個靚女侍應等緊我哋。

女侍應帶住親切嘅微笑向我哋鞠個躬:「陳先生~謝小姐~歡迎光臨~我係服務你哋嘅Alice~請跟我嚟~」

我同Jessica點個頭後,就跟住Alice身後行。

一路上都唔使講有幾高級啦~

又水晶~又銀器~又金塊~

簡潔得嚟又富麗堂皇~

唔係因為做神秘顧客?哈~呢一世都冇可能入到嚟~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞