【冇甜】《與未成年學生妹同居生活之日常》(12)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

上回講到飛揚話覺得雯雯靚女~
雯雯就話其他人講就唔在乎~係飛揚講先上心~
點解呢?點解個空間好似被雯雯嘅冷艷凍結咗咁嘅?
雯雯話欣欣就落嚟,走先~
個空間先解返凍!
冇幾耐,欣欣真係落咗嚟喎!
欣欣出咗好多汗~飛揚就幫佢抹抹~
咁大汗嘅?啱啱先上完PE堂咋~係大汗啲~
抹完就離開學校~上到車欣欣聞到Ca姐陣味~
飛揚話今日同Ca姐做Job吖嘛~欣欣個鼻又咁靈嘅?
咁香實聞到啦~
欣欣香啲喎~
又氹到欣欣勁開心咁~
咁返去喇~
欣欣話要去MK拍陣拖先喎~
仲要試吖?好啦好啦~
佢哋一落車,欣欣就第一時間拖住飛揚~
仲要係十指緊扣嗰隻~
咁...飛揚都好自然咁拖住欣欣啦...(係唔知會唔會緊張到出手汗姐...)
迎合...迎合...雖然話就話係迎合...但係興奮嘅...
可以拖住個好似欣欣咁靚女又身材咁好嘅未成年學生妹喎...做男人好難唔興奮啦...
「喂~」欣欣隻手仔捏一捏飛揚,「我哋行咗朗豪坊先咯~」
『哦...好好~』泊得架車喺朗豪坊...梗係行咗朗豪坊先啦~
欣欣就拖住飛揚行到上朗豪坊,企到嚟條超長嘅扶手電梯。
嚟得朗豪坊就梗係會用呢條超長嘅扶手電梯上到最高先㗎啦~
而欣欣就企喺飛揚前面~然後一個轉身...好自然咁攬住飛揚~
飛揚成個人先係呆咗一呆...
欣欣係用對手仔攬住飛揚條頸咁...攬住佢嚟企...
就好似前面對情侶咁...再上面對情侶...上上上上面幾對情侶咁...
會唔會...刺激咗啲吖?
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 10-真假難分] PART 06

情侶吖嘛...情侶係咁攬住嚟企㗎啦...

我都攬住欣欣條小蠻腰...就好似前面個男仔攬住佢女朋友條腰咁...

做欣欣個男朋友...係要攬住...攬實...

欣欣再攬實多少少...成個身就壓埋嚟我身上...

欣欣對波都壓晒埋嚟...壓到扁晒...

攬得咁實得唔得㗎?

我又係唔係應該攬得實啲?
欣欣好似向我傳達“攬實啲”嘅信息...咁就要...俾返啲回應...

我就攬得欣欣再實啲...攬住佢條小蠻腰...攬佢埋嚟...

欣欣就好似好冧咁...攬實我...

我就聞到好香...欣欣身上嘅少女清香...

我忍唔住喺欣欣條頸用力一索...再索...

欣欣身上嘅少女清香迷到我神魂顛倒...

完全無視前前後後有幾多情侶...對面條扶手電梯有冇人望過嚟...

陶醉喺同欣欣相擁嘅漫長時光...
上完一段...再上一段...

短暫嘅分離之後...欣欣又第一時間擰轉身攬返實我...

今次我都比起頭先啱啱攬嗰陣攬得更實...

包實晒欣欣成個人...喺我懷裡...

呢種感覺...係佔有嘅感覺...

我想佔有欣欣?

咁樣得唔得㗎?

「你心跳得好快...」欣欣喺我耳邊細細聲講...

我成個人立即震咗一震:『係...係吖...』

咁樣同欣欣相擁...令我緊張萬分...

再加上欣欣咁近咁喺我耳邊輕聲說...仲吹咗啲空氣...令我好有反應...
「嗯...」欣欣就再攬得我實啲...成對波都壓晒埋嚟...壓到扁晒...

雖然今日欣欣係戴Bra...之但係壓到咁貼...好有感覺...

再加上欣欣好瘦...好有骨感...

或者好多男人都鍾意攬有少少肉嘅女仔...但我就最鍾意攬欣欣呢種...

點會咁㗎?

我真係享受緊...同欣欣...

拍拖...我而家的確係...同欣欣拍緊拖?
一上到最頂,欣欣就甜絲絲又帶一點點古惑咁拖實我行~

點解我仲要顧慮?

唔係話咗要試試...就全心全意試試同欣欣拍拖㗎咩?

反正欣欣都冇所謂...而且仲係要由佢提出...

我就十指緊扣咁拖實欣欣~行街街~

行入啲商店~舖頭~

大又好~細又好~我同欣欣都係拖到實一實~
「喂呢個得唔得意吖?」

又貼到埋一埋咁一齊睇嘢~

『得意吖~』

欣欣又會一隻手仔拎起的飾物擺設~

「似你吖~」

我又會認真咁睇睇~

『呢個夠似你啦~』

欣欣都笑得好甜~

「加埋咪一對囉~」

係一個浸淫喺戀愛中嘅幸福少女樣~
我哋兩個就好似情侶一樣,十指緊扣咁邊由上以下咁行~睇~入去店舖裡面行幾轉~(識行朗豪坊都一定係咁行㗎啦~)

身邊都有唔少情侶~又有唔少𡃁妹仔~

啲𡃁妹仔有啲都同欣欣差唔多年紀~又有啲仲細過欣欣添~

佢哋見到我哋咁有情侶Feel又咁恩愛,唔覺得有乜咁出奇~仲有啲羨慕...

「我都想有個好似佢咁成熟嘅男朋友吖...」其中一個𡃁妹仔就同佢身邊個好姊妹望過嚟,細細聲講...(細聲極我都聽到囉...)

而欣欣一面幸福咁挨一挨埋我身邊~好似仲想曬多啲恩愛咁~

呢種感覺...好耐都冇...應該話一直都冇...

就算係同前妻...都冇試過大庭廣眾曬恩愛...
我哋多數都係偷偷摸摸...或者係去酒店...

係刺激嘅~不過相比之下...而家我同欣欣咁樣...好似仲...刺激啲...

明明係一個大男人同一個未成年學生妹...點解可以咁光明正大?

或者呢個世界已經喺不知不覺之間變咗喇...

同欣欣十指緊扣咁行到入一間賣情侶用品嘅店舖...(係情侶用品!唔係情趣又或者成人用品吖!)

咁即係賣啲乜嘢?都係一對對嘅嘢囉~

就喺呢個時候,我就發現同欣欣十指緊扣到濕晒...

『呃...我好大手汗...怕唔怕?』冇錯...其實我係好大手汗嘅...

平時冇乜嘢...唔會點出...之但係一拖住手就會出...

越拖得耐...越緊張...就越出得多添...
「唔怕~」欣欣喺校裙袋拎咗包紙巾出,「幫手幫手~」

『哦哦...』我就幫手拎張紙巾出嚟...

「放喺中間~」欣欣捉住我隻手,將張紙巾放喺我哋隻手嘅中間,「咁就唔怕啦~」

『又係喎~』有張紙巾索索汗~

「嘻~」欣欣甜絲絲咁笑笑口~

『你真係又靚又叻女~』我好自然就氹咗欣欣一句~

「口花花啦你~」欣欣輕輕手咁拍一拍我胸口~

『真心不騙啦~』嘩口花花到連我自己都信唔過我自己...

「係吖係吖~」欣欣面紅紅咁冇我咁好氣~拖住我行去睇嘢~
成間店舖都係賣啲一對對嘅~(話明係賣情侶用品吖嘛~)

而成間店舖除咗有兩三個店員之外,仲有一兩對情侶。

大家都係曬住恩愛咁睇~

欣欣就拖住我行到嚟睇幾隻杯~

當然又係全部都係一對對㗎啦~

「喂不如買返隻咯~」欣欣拎起一隻~

『屋企唔係仲有杯用咩?』我又拎起一隻~

「咁我哋屋企嗰啲唔係一對㗎嘛~」欣欣拎住隻杯拍埋嚟我手上嗰隻~成一對~

呢個時候,店員就行到埋嚟:「呢個Collection係啱啱先返~好受情侶歡迎㗎~」

你就真係捉得啱時機㗎姐~

假如係接緊Job,我實俾五星星你啦~
「係咯係咯~買返對啦~買返對啦~」欣欣好雀躍~

『好...好~買返對返去啦~咁你鍾意邊對?』同欣欣一對...都好嘅...

「唔......」欣欣又睇睇,揀揀,「呢對?」

『呢對都唔錯吖~個女仔似你~』拍拖吖嘛...

「個男仔夠似你啦~」欣欣甜絲絲咁打量住我~

『係吖係吖~拎住個心交俾你吖~』

「唔係一早就喺我度㗎喇咩?」

『點止個心吖?成個人都係啦~』

「咦~講衰嘢~」

要投入...同欣欣拍拖嘅幸福時光~

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

同欣欣揀咗一段時間~(情侶揀嘢就算一早揀啱都係要搞嚟搞去搞勁耐~)

終於揀好一對杯~俾埋錢就拖住手咁行返出去~

繼續十指緊扣咁行街街~行到我哋隻手之間張紙巾濕晒...又合力拎張新紙巾換落去~
好畢 隔紙巾
欣欣下面要唔要紙巾
死喇死喇
飛揚被人搞到暈晒浪喇
欣欣bb
前個男仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞