【冇甜】《與未成年學生妹同居生活之日常》(12)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
『阿月...我愛你...』我好不自覺就將埋藏喺心深處多時嘅說話講咗出口...

竟然講出口?
Jessica...返嚟未呢?

我望一望大門,咁啱就望到Jessica嘅身影~

望住Jessica行緊返埋自己個位...

啱啱好~

我就行去搵咗Jessica先~

當Jessica啱啱先行到返埋自己個位...

『早吖Jessica~』打聲招呼先~

「早吖飛揚前輩~」Jessica帶住微笑向我鞠一鞠躬~

睇嚟Jessica今日嘅心情都唔錯喎~
『係吖今日有個Job要出去做~我哋入會議室傾傾先~你可以放好啲嘢先~我就去議室開定燈等你~慢慢都得㗎~唔使急~』咁好心情就直接啲都唔怕啦~

「哦哦~好吖~我好快~好快~」Jessica帶住微笑點晒頭~

『慢慢啦~真係唔使急~大把時間~』我就向住Jessica揮揮手~轉個靚身就行去會議室~

靚女係唔係特別心情靚?

都係嘅~你的樣子如何,你的日子也必如何~

Jessica的樣子如此好看,日子也必定好過啦~

日日都係好子日,心情自然靚啦~

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Day 10-真假難分] PART 03

“啪 啪 啪 啪”入會議室開返晒啲燈。

準備好晒啲文件同資料,等Jessica。
已經將[Day 10-真假難分] PART 02 Upload上Penana
咪就係 好大個膽吖
仲有冇咁病吖
【冇甜】《與未成年學生妹同居生活之日常》(11)
https://lih.kg/zPoMubX
#982 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

https://instagram.com/hiutungbb?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

我心目中呢個 又大波又可愛又純 少淫淫
發夢嘅嘢就唔好諗咁多啦 又唔係真實
阿月 我愛你 你唔係鍾意啲姐姐多過妹妹呀
欣欣點算
每人心中都唔同嘅
月月同飛揚同年 仲細個飛揚㗎
我要晒
走冰早
木各身尚早
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞