[MOBA+射擊] 新game 巨獸 Gigantic

723 回覆
8 Like 1 Dislike
新手玩到lv5...
唔介意可以加我好友
id: crazymickey

巴打出埋後面個# 得唔得
我applegreentea#5287
新手玩到lv5...
唔介意可以加我好友
id: crazymickey

巴打出埋後面個# 得唔得
我applegreentea#5287

crazymickey#8809
同班唔計數 既弱智玩 好撚慘

睇住啲弱智拎住隻坦都可以死十幾次先嬲
十次等於一條友送左一次攻擊機會

明明嬴10分 等夠100就嬴得 係要出去同人打 送頭

通常我已經係隊入面最廢
用charnok死6次
不過真係見對面有人死10次

如果係rampage個緊死, 唔會送到分
死數未必代表一切既

對面1次rampage但死10次
幾個月前裝過黎玩,玩法唔錯,但根本無咩人玩

依家有無多人返啲
會唔會搵人搵到2046,pimg高唔高

之前隻game岩岩出就已經有啲興趣,不過好撚怕搵到2046/高ping
會唔會搵人搵到2046,pimg高唔高

之前隻game岩岩出就已經有啲興趣,不過好撚怕搵到2046/高ping

高ping唔覺
搵game 一兩分鍾

依家有無多人返啲

matchmaking我諗大概半分鐘至一分鐘

依家有無多人返啲

唔算好多 隻game宣傳做得唔算好 搞到無乜hype 加上依家大部分人見到準星+技能就覺得係抄overwatch

我覺得overwatch先係抄tf2
隻game冇咩人玩

其實多唔多人玩
紅唔紅得起

可能一間down黎試試

目前玩家人數 本日高峰
3,993 5,195 Gigantic

4,256 6,143 Gigantic
新手無人打BOT升唔到去2LV

你排左幾耐? 佢玩家人數日日都升緊 無理由無新手打BOT
愈用愈上手
牛魔 正
愈用愈上手
牛魔 正

求教
愈用愈上手
牛魔 正

求教

沖過去插插插撞撞撞

前幾日玩打bot快過打真人好多
pish
pish

一般幾多ms
一般幾多ms

唔知邊到有得睇
一般幾多ms

唔知邊到有得睇

一陣返去我研究下

前幾日玩打bot快過打真人好多

如果唔係單一地圖就正....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞