[MOBA+射擊] 新game 巨獸 Gigantic

723 回覆
8 Like 1 Dislike
隻game 現在有冇外掛呢?
琴日有場比人殺到一點,係我地第一點都未召到就比人減團,對面勁快有大仲可以狂開
看隻HK206 連開左3次大
極速完場

就算有外掛 都唔會有咁癲既外掛啦 要改埋數據好難唔比人知

我只知有加速器同自描,但琴真見條友無限出大禁,秒速儲大 ??

肯定係外掛

搵到條神牛片
https://youtu.be/MLStcXWjqTo

我諗遲下應該好啲
至少我未遇到一個我覺得佢開外掛

我都係琴晚果場遇到,一開場我地即死兩件
沙漠場我地c 點岩岩行到對面隻坦就衝到埋來,隻HK 幾秒已殺晒我地,我同fd 果下o晒,第二波看住隻HK206 連出三次大 殺晒我地 巨獸條血係秒
之後佢隊友已可以無雙佢地8lv 我地得3lv.....
隻game 現在有冇外掛呢?
琴日有場比人殺到一點,係我地第一點都未召到就比人減團,對面勁快有大仲可以狂開
看隻HK206 連開左3次大
極速完場

我只知有加速器同自描,但琴真見條友無限出大禁,秒速儲大 ??

肯定係外掛

搵到條神牛片

我諗遲下應該好啲

沙漠場我地c 點岩岩行到對面隻坦就衝到埋來,隻HK 幾秒已殺晒我地,我同fd 果下o晒,第二波看住隻HK206 連出三次大 殺晒我地 巨獸條血係秒

有冇記低佢咩username
留名待玩

肯定係外掛

搵到條神牛片

我諗遲下應該好啲

有冇記低佢咩username

太快手冇記低
有機會左遇到左拍圖
有無人玩過10000$個隻補 點睇?

有無名

有無名

Vadasi

有無名

Vadasi

無隊友理佢既話基本上兩下就死左, 但係好補得

利申: 買左兩舊水既pack支持下
想玩控場support系既有咩推介

一定係觸手女
上面都講過基本上佢係debuff王, 由減傷去到暈都有齊

一定係觸手女

agger

一定係觸手女

新手未熟悉其他英技同地型可試藥水叔叔技能比較易用又有走佬技,蛇女對比較難上手好食隊友同進退意識,另隻佛象女有隊友同你夾先好用單排玩會灰機 隻game 要sup 好多英都做到另講

上次果個冇埋到最後?
今次好似難d

上次果個冇埋到最後?
今次好似難d

想人買雙倍同抽卡

上次果個冇埋到最後?
今次好似難d

上次嗰個

一定係觸手女

新手未熟悉其他英技同地型可試藥水叔叔技能比較易用又有走佬技,蛇女對比較難上手好食隊友同進退意識,另隻佛象女有隊友同你夾先好用單排玩會灰機 隻game 要sup 好多英都做到另講

觸手女 蛇女 係咩名?

一定係觸手女

觸手女 蛇女 係咩名?

紫色

Xenobia
5000$買xenobia 5000$買mozu 600石(如果community challenge過到)買Vadasi 點?
5000$買xenobia 5000$買mozu 600石(如果community challenge過到)買Vadasi 點?

藥水伯伯招LMB丟得好慢又要計X物線 招補d隊友又唔乖乖企入去補 好複雜

藥水伯伯招LMB丟得好慢又要計X物線 招補d隊友又唔乖乖企入去補 好複雜

單排自補重要d ,隊友自己唔識做放生la ,你抽到水破甲水放得好煩到對面hihi 已夠玩。
石唔建議買英,買雙倍/抽卡仲好,game錢好快就有。

單排自補重要d ,隊友自己唔識做放生la ,你抽到水破甲水放得好煩到對面hihi 已夠玩。
石唔建議買英,買雙倍/抽卡仲好,game錢好快就有。

見到人地玩藥水伯伯殺接近十個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞