[MOBA+射擊] 新game 巨獸 Gigantic

723 回覆
8 Like 1 Dislike
點解玩一埸要等咁耐
五分幾鐘都無場
點解玩一埸要等咁耐
五分幾鐘都無場

等下啦,打一場都食精神
點解玩一埸要等咁耐
五分幾鐘都無場

等下啦,打一場都食精神

最初玩 頭幾lv 都係兩三分鐘就有場
十幾lv 開始就排好耐
暫時最長紀錄係14分鐘 都無場
game已棄
game已棄

因咩事睇唔開
game已棄

因咩事睇唔開

咪又係個anti cheat,下下入到場先踢幾無癮,以前幾分鐘就話姐,依家等十幾鐘先踼人邊有咁多時間,今日仲要ban我24小時,咁唔歡迎我咪棄囉
點解玩一埸要等咁耐
五分幾鐘都無場

等下啦,打一場都食精神

十幾lv 開始就排好耐

琴晚dl左玩左1,2鋪
聽你咁講
想棄fame
點解玩一埸要等咁耐
五分幾鐘都無場

等下啦,打一場都食精神

十幾lv 開始就排好耐

琴晚dl左玩左1,2鋪
聽你咁講
想棄fame

睇時段 之前廿幾lv通常都3-5分鐘
14分鐘可能佢死ser
點解玩一埸要等咁耐
五分幾鐘都無場

等下啦,打一場都食精神

十幾lv 開始就排好耐

琴晚dl左玩左1,2鋪
聽你咁講
想棄fame

14分鐘可能佢死ser

夜晚玩通常5分鐘有得玩
點解玩一埸要等咁耐
五分幾鐘都無場

等下啦,打一場都食精神

十幾lv 開始就排好耐

琴晚dl左玩左1,2鋪
聽你咁講
想棄fame

14分鐘可能佢死ser

夜晚玩通常5分鐘有得玩

隻game 神奇之處係組埋排係快過單排
push
一星期内打夠35場有2000紅寶石
一星期内打夠35場有2000紅寶石

打fifa冇時間玩

冇晒人
都冇人玩既 排一場等到2046
更新左之後掛好快有得玩
重有冇人玩 有既一齊阿
更新左之後掛好快有得玩

really?更新左啲咩
更新左之後掛好快有得玩

really?更新左啲咩

有新英有新地圖
It is with heavy hearts that we announce the January Update is the final content update for Gigantic, and the game servers will be discontinued on July 31, 2018. The journey over these last few years was met with outstanding support from our players and we are all very proud of the incredible experience Gigantic is today. The team wants to give a big shout out to our awesome community - both those who have been with us since the beginning as well as those who just picked up the game recently. We want to extend our sincere gratitude to everyone who gave Gigantic a chance.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞