[MOBA+射擊] 新game 巨獸 Gigantic

723 回覆
8 Like 1 Dislike
玩到了
玩到了

點解決?
個game 絕對值得關注

唔應該咁少人玩

無snowball,有得反擊

但教學真係有d少,好多野都唔明特別係升creature

升乜野好?同點解有時ore 要採集有時又自動

係咪未有最佳陣容住?

我so far 覺得

1 tank/cc
2 adc
1 caster/summoner/healer
1刺客/fighter最好

點先可以幫手推廣個game

唔應該咁少人玩

係咪未有最佳陣容住?

我so far 覺得

1 tank/cc
2 adc

間公司窮冇錢宣傳
起頭又得win10/xbox 獨佔
亞洲區冇中文已小人玩
有自己召喚獸點會自動幫採
最佳陣容係5排大家都夾到

唔應該咁少人玩

係咪未有最佳陣容住?

我so far 覺得

1 tank/cc
2 adc

間公司窮冇錢宣傳
亞洲區冇中文已小人玩

有撚朋友咩屌
外國人好撚中意玩fps game我都唔撚知點解
csgo ow pubg
好心佢想紅就打入亞洲市場

個game最好真係節奏快, 場game未完都未算輸+唔同點技唔同打法

我玩只男刺客
唔係屁孩,係好中意做搞屎棍工作
一開始睇攻略點右鍵+100%傷收頭,q點回天(平衡攻守)
還可以
到自己試下點
點右鍵cleanse ,q點流血(都想平衡攻守)
打團,單挑都勁好多,容錯率超高
除左被雙法師秒殺/ 有大
都好少死

想問tyto左鍵究竟升咩好?

刺客對遠攻係咪先dodge 再刺
定鳩a 就得

唔應該咁少人玩

係咪未有最佳陣容住?

我so far 覺得

1 tank/cc
2 adc

間公司窮冇錢宣傳
亞洲區冇中文已小人玩

其實唔介意佢整好啲match making, balance同rank先再做多啲宣傳
仲有召喚獸俾人打到行開咗就會collect唔到/delay咗

有撚朋友咩屌
外國人好撚中意玩fps game我都唔撚知點解
csgo ow pubg
好心佢想紅就打入亞洲市場

OW放咗好撚多錢落marketing
周街都係廣告

佢都起碼有個server係東京
好似係

唔應該咁少人玩

係咪未有最佳陣容住?

我so far 覺得

1 tank/cc
2 adc

間公司窮冇錢宣傳
亞洲區冇中文已小人玩

其實唔介意佢整好啲match making, balance同rank先再做多啲宣傳
仲有召喚獸俾人打到行開咗就會collect唔到/delay咗

佢現在先叫開始慢慢搞遊戲內容
之前係xbox 只修bug 都飽

唔應該咁少人玩

係咪未有最佳陣容住?

我so far 覺得

1 tank/cc
2 adc

間公司窮冇錢宣傳
亞洲區冇中文已小人玩

搞掂個6gb ram先話正式推出啦

唔應該咁少人玩

係咪未有最佳陣容住?

我so far 覺得

1 tank/cc
2 adc

間公司窮冇錢宣傳
亞洲區冇中文已小人玩

搞掂個6gb ram先話正式推出啦

已放左係未來更新到
好好玩
禁禁下shift會搞到郁都郁唔到

有場我4打5都贏緊點知shift一shift郁唔到
就「被」掛機搞到3打5
垃圾game

係咪shift+enter轉輸入法呢?

自膠shift+space

剩shift轉輸入法
好好玩

雖然仲有改善空間
點解啲隊友可以咁廢
明知守唔到都仲喺兩個neutral point整兩隻野
玩街場冇人同你夾個成功感真係差好遠
玩街場冇人同你夾個成功感真係差好遠

都有好人肯夾但比較少遇到
19 Anti-Cheat 一日到黑話我作弊踼我走,玩條毛
19 Anti-Cheat 一日到黑話我作弊踼我走,玩條毛

有啲人話試下熄咗啲background application/antivirus
再唔係就
If you DO happen to run into issues while playing normally (and legitimately), you can be an ally in the fight by contacting our support team with the following information:
https://support.arcgames.com/
Your username.
- A detailed description of what was happening in client when kicked.
- A detailed description of any actions that led to being kicked.
- A screenshot of the error message.
- A copy of your Launch.log file. Exit your client, and then find the file here: %userprofile%\Documents\My Games\Gigantic\RxGame\Logs
NOTE: Please include the tag “ANTICHEAT:” at the start of your subject line so we can quickly filter and respond to your reports.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞