[MOBA+射擊] 新game 巨獸 Gigantic

723 回覆
8 Like 1 Dislike
個500石派左了
btw其實efficiency好睇死嘅次數
但有時太保守死得少又好似唔一定好

你玩唔玩呀😂

你玩唔玩呀😂

琴日打風先有得日抖玩咋
最近練蘿莉 目標係紫晶外觀
單排好慘烈

好呀 aisling萬能角色 個定位幾乎係隊伍核心單位 你一日唔死 你個隊都仲有得打

單排看到隊友全遠攻對面又黑坦又刺客
壓場係我,保排又係我 守塔又係我,忙到hihi
班友一比人壓就死兩件
單排好慘烈

好呀 aisling萬能角色 個定位幾乎係隊伍核心單位 你一日唔死 你個隊都仲有得打

班友一比人壓就死兩件

身同感受
試過玩Charnok
已經有Imani, beckett同support
條友仲由黑坦轉voden
姐係叫我唔洗玩
多唔多人買ultimate pack

唔清楚..但抵買既
咁佢公司都幾佛心,可以當支持下

好像之前有個steam 統計

唔清楚..但抵買既
咁佢公司都幾佛心,可以當支持下

希望多啲人玩
單排好慘烈

班友一比人壓就死兩件

身同感受
試過玩Charnok
姐係叫我唔洗玩

慘 琴晚連敗5場
真係沒有人用坦/用sup
點解對面就有 我方十個刺客十個雷
一係送頭一係成場自走好像4打5這一係偷塔偷到比塔殺左
未夠lv蘿莉坦唔起,但一開波班人就同人混戰
對面又黑坦又大劍打毛....
我想升蘿莉呀
仲未有人開discord
單排好慘烈

班友一比人壓就死兩件

身同感受
試過玩Charnok
姐係叫我唔洗玩

慘 琴晚連敗5場
我想升蘿莉呀

正解 有時有2個刺客成場都自己走
團戰打少2個
守塔團戰死嗰陣睇返minimap
嗰兩條友分別喺敵方2個塔唔知做乜鳩
我用laptop玩
但個角色會卡左
要禁實alt先行到出到技
check過無開cap lock/輸入法
有無人識解決?
單排好慘烈

班友一比人壓就死兩件

身同感受
試過玩Charnok
姐係叫我唔洗玩

慘 琴晚連敗5場
我想升蘿莉呀

個人玩aisling不論自己陣容係點 , 二刺客二射手,三刺客一法師,三射手一法師,各種難以理解既爆雷陣容,都必定走遠攻流。

普攻走遠攻,15%傷害 (防禦增加係隊友出全近戰先升)。

右鍵永久走加防,回血aura。

Q主要走致殘,後續升級重度致殘(保護罩令騎士企定定,加上Gignatic太需要走位,除左噴緊火既火法同機械人其他人都會通街跑,享受唔曬保護罩buff)

E主要走300護甲 ,後續必定消除debuff (回血都可以,但論效果debuff remove太有用)

大技升回耐力, 用一次大技就加一條命內加移速(確保機動性,有時走唔走得甩就靠依到)

5lv被動 十之八九走同騎士一齊打人加攻擊力,超級劣勢、走場4打5、隊友4個射手法師先升做+25%回血。

打交果陣留意隊友集火邊個,留意最猛火力既隊友打緊邊個,儘量控騎士幫佢地,永遠保持3打1,黑坦都比人當豆腐切。

企位儘量行左右側,右鍵騎士唔好停,等騎士保持高機動性去打輸出,比buff自己隊友 ,自己普攻儘量打準,享受5lv夾攻既攻擊加成。

對方有剌客、有黑坦、有雪人,照以上打法,但保持警覺,佢地一捉後排,亂陣型就要即刻解buff ,開Q 開F,落力去保排,但事實上我只會控騎士去打佢地,留E 開F ,因為3秒力對方tripp tyto一定會比我監生斬死。

買方尖塔 , 雷龍creature , aisling有騎士同普攻,儲Foucs速度太快,依d實用又有高cost既creature好適合由aisling去升。

學識審時度勢,雖然我依種打法偏向輔助輸出,但一旦有機會就需要立即控騎士突進 , 上至推線 中至塔殺 下至一命換三命 (有F太易了),要屏棄Lol入面既角色定位...靈活控制自己定位,時而support 時而打輸出 ,一時龜縮 一時又突然爆氣做刺客亂陣型 ,或者依頭保排 轉頭又去打坦,甚至表面扮曬以上角色 事實就去左偷爆...

以上真係自己經驗,按記憶(冇match history) 保守估計自己勝率都真係ok, 當然有虐過新手 ,但都有遇到高手,隊友比tripp強殺,tyto來去如風捉都捉唔住,雪人各種三分神射一個暈五個再肉彈戰車,暴力黑坦衝臉 大手板打到我同隊友頭都暈埋,惟有靠自己去配合隊友打法,去迎合自己隊友陣容,不停思考依一分依一秒自己到底應該做d乜...咁先至可以打得過癮。

有無巴打識點搞
之前玩到
一洗完機就搞成咁

有無巴打識點搞
之前玩到
一洗完機就搞成咁

用steam verify啲game files?

有無巴打識點搞
之前玩到
一洗完機就搞成咁

用steam verify啲game files?

試過
試過轉用arc 入
都係一樣
上網睇好多人有一樣問題
不過無solution

有無巴打識點搞
之前玩到
一洗完機就搞成咁

重裝隻驚?
試過幾次
等緊cs覆

有無巴打識點搞
之前玩到
一洗完機就搞成咁

重裝隻驚?

你重左係味行64bi系統?

有無巴打識點搞
之前玩到
一洗完機就搞成咁

重裝隻驚?

你重左係味行64bi系統?

64bit
之前洗機前都係64bit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞