[MOBA+射擊] 新game 巨獸 Gigantic

723 回覆
8 Like 1 Dislike
仲有2個鐘知道夠唔夠4萬3場

281 499/280 000

啱啱好

有無講幾時發貨比我地洗?

Rubies on the way this week!

啱啱好

We'll send out Rubies to participating players this week!

啱啱好

We'll send out Rubies to participating players this week!

好冇玩? 見steam評分頗低

試左咪知
另點先叫高分?

問人好冇玩冇乜意思,親自玩次咪知

試左咪知
另點先叫高分?

佢應該係睇metacritic個分? 75分

dun know play what

你部機有野錯..google下任何keyword去fix
瘋狂買左d唔岩自己玩既英
好想買zandora 佛像女 但佢地都有上位替代

Meet唔meet到system requirements

Meet唔meet到system requirements

重機後已玩到

咁好唔好玩

兩隻都算上位英 要配合隊友先有表現的英
單排自利英推電電忍者/青蛙,坦克大手,sup 阿伯阿婆 冇禁食隊友單排輕鬆d

單排自利英推電電忍者/青蛙,坦克大手,sup 阿伯阿婆 冇禁食隊友單排輕鬆d

射手街場比人搶晒la

射手街場比人搶晒la

就係買左大手坦克同藥水伯伯 大手好食隊友 打完一set無隊友幫手就GG (除非點左Q走佬 對方又無stun/daze

射手街場比人搶晒la

就係買左大手坦克同藥水伯伯 大手好食隊友 打完一set無隊友幫手就GG (除非點左Q走佬 對方又無stun/daze

單排黑坦大手我個人主玩傷害q 鎚,看岩時間Q ,汁唔到即閃一般都唔會死。

射手街場比人搶晒la

單排黑坦大手我個人主玩傷害q 鎚,看岩時間Q ,汁唔到即閃一般都唔會死。

對面多遠攻走佬唔好用屎忽對住人,開住盾退。
玩左2日,好耐無玩電腦game,玩得好渣

玩遠程輸出 渣緊有限
隻game唔同 Lol dota , 殺人既重要性唔高,有時候贏對方10-20分已經可以專心抱團 守creatures 保命等power gain , 一夠分即刻選擇打guardian定推人creature , 佔領佢黎擴大優勢。

多d幫你既隊友,因為隻game太玄幻 成日有超根性出現,有時阻一阻真係可以令隊友走得甩。

新手玩tripp唔緊要,打機要有愛 自己爽最緊要,玩得唔好好少事,但要真正享受隻game 我相信贏係最能夠帶歡樂比你,多d思考 每次隱形同開Q前動動腦筋,咁你自然玩得開心,

玩遠程輸出 渣緊有限

玩HK應該9射都得
隻game唔同 Lol dota , 殺人既重要性唔高,有時候贏對方10-20分已經可以專心抱團 守creatures 保命等power gain , 一夠分即刻選擇打guardian定推人creature , 佔領佢黎擴大優勢。

多d幫你既隊友,因為隻game太玄幻 成日有超根性出現,有時阻一阻真係可以令隊友走得甩。

新手玩tripp唔緊要,打機要有愛 自己爽最緊要,玩得唔好好少事,但要真正享受隻game 我相信贏係最能夠帶歡樂比你,多d思考 每次隱形同開Q前動動腦筋,咁你自然玩得開心,

但好多人明明power領先緊都衝去送人頭
auto wound又衝
team work真係好重要
對面有刺客嘅話一定要留意自己隊友發生咩事
如果唔係好易比佢一個一個追住黎打
team composition又係好影響發揮同勝負
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞