[MOBA+射擊] 新game 巨獸 Gigantic

723 回覆
8 Like 1 Dislike
禁禁下shift會搞到郁都郁唔到

有場我4打5都贏緊點知shift一shift郁唔到
就「被」掛機搞到3打5
垃圾game

就「被」掛機搞到3打5
垃圾game

係咪shift+enter轉輸入法呢?

就「被」掛機搞到3打5
垃圾game

係咪shift+enter轉輸入法呢?

自膠shift+space
Community Event: Double Prestige Weekend Challenge
For a limited time, we’re activating double Prestige rewards for every match you play (and complete!) in Gigantic!

But that’s not all! If you complete at least 3 PvP matches during the same timeframe (Bot matches don’t count, sorry!), you’ll qualify to receive a Prestige Boost for 10 wins that will be sent to your account later next week.

點解會排成五分鐘都排唔到人

你玩咩platform?
唔知係咪錯覺 有時重新再排可能仲快
留名先 是免費驚嗎
留名先 是免費驚嗎

對的
我開左個Discord Group
https://discord.gg/EpU88f3
不過我約法三章先,
1. 首先入黎既人一定要有discord account, 我想過瀘一下見link就入果d人
2. 一定要禁制講野, 好多人都唔識自律, d mic既風聲, 食零食既雜音etc
3. 兩登我都會邀人入group, 麻煩唔好因為咩登而嘈交

推比新人睇
我開左個Discord Group
https://discord.gg/EpU88f3
不過我約法三章先,
1. 首先入黎既人一定要有discord account, 我想過瀘一下見link就入果d人
2. 一定要禁制講野, 好多人都唔識自律, d mic既風聲, 食零食既雜音etc
3. 兩登我都會邀人入group, 麻煩唔好因為咩登而嘈交

推比新人睇

your video card does not support 11.1 D3D 11.1 is required to play gigantic
your video card does not support 11.1 D3D 11.1 is required to play gigantic

係咪win7?
好似係因為win7唔update
一係試下update graphic card driver

揀角排隊個陣TICK曬D英佢
裝緊
有無咩角色係輔助/擾敵型 (非近攻)
裝緊

蛇女同呀婆
裝緊

蛇女同呀婆

阿伯/山羊/遠攻蘿/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞