[MOBA+射擊] 新game 巨獸 Gigantic

723 回覆
8 Like 1 Dislike
好似話十月會有新map

main mozu here

等緊出ranking

已經可以查自己mmr, 去google search gigantic mmr , 記得打埋自己#幾多

一般有6000已經代表自己算主流玩家
5000就要反省啦😂
打風都排咁耐
頭先又見到sixdickbepussy巴打
輸左
輸左

你同我同隊?
碌鳩咁喎我果鋪
輸左

你同我同隊?
碌鳩咁喎我果鋪

對面對 你用Aisling
輸左

你同我同隊?
碌鳩咁喎我果鋪

對面對 你用Aisling

4打5毫無反抗能力
4打5毫無反抗能力

果鋪我做邊緣人😂

叫左兩個frd入坑 , 難題係個frd code要比邊個😂
留明
點解要排咁耐
今日排親啲人都troll...
熄晒所有野都lag lag 地
玩唔到
玩唔到

Same here, network有啲lag
玩唔到

Same here, network有啲lag

今日上網好慢
打風出晒事

等緊出ranking

已經可以查自己mmr, 去google search gigantic mmr , 記得打埋自己#幾多

5000就要反省啦😂

淨係今日已經比隊友troll到少過5000
有兩場4打5
其他場係對友全部揀support/range/assassins
一係2個刺客唔知走咗去邊想偷雞
一係墮到後一後睇住你俾人圍
Mmr無參考價值 vs bot都會加

都係嘅 不過忍下等多啲人玩先啦

等緊出ranking

5000就要反省啦😂

有兩場4打5
其他場係對友全部揀support/range/assassins

今日輸左一鋪only😂😏
大家都好落力,
尤其woody巴打 d efficiency過20 睇到我頭暈..

咁大鑊,咁我睇自己表現算

等緊出ranking

5000就要反省啦😂

有兩場4打5

今日輸左一鋪only😂😏
大家都好落力,
尤其woody巴打 d efficiency過20 睇到我頭暈..

唔係solo q係好會啲嘅
最近練蘿莉 目標係紫晶外觀
單排好慘烈
最近練蘿莉 目標係紫晶外觀
單排好慘烈

好呀 aisling萬能角色 個定位幾乎係隊伍核心單位 你一日唔死 你個隊都仲有得打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞