[MOBA+射擊] 新game 巨獸 Gigantic

723 回覆
8 Like 1 Dislike
有一場用voden Sanctum fall
對面隻HK得返少少血
上緊河邊近point D樓梯
我喺B點對出門口一嘢射死佢

巴打有無咩追擊攻略

同移速都好難追死一個人

係咪要跳斬slow 人?

唔追最好,刺客等對家半血無氣先切入,
人地滿血你去追=累死自己後排

打開中距離/遠攻角, melee/assassins唔係好識
自己通常追兩步殺唔到就算數
一個唔好彩1換1其實對rampage無乜用
Tripp/tyto嗰啲打完一輪仲可以全身而退另計啦

我係玩開tyto

唔係踩英讚自己

但tyto同tripp有d差距

打guardian速度,單挑,對map嘅壓力輸晒

唯一贏可能係團戰轉轉轉
新玩無耐...佢排個個系統係咪虧虧地?差唔多10分鐘都無場

夜晚排pvp通常3-5分鐘內
超過咗通常leave queue再排過
Bot match都係咁耐?
或者試下揀多啲英唔好淨係揀一隻去排

你係咪玩Tripp ?

你係咪玩Tripp ?

今日更新nerf Tripp

你係咪玩Tripp ?

唔覺眼有update嘅

你係咪玩Tripp ?

唔覺眼有update嘅

http://youtu.be/apDk0PrJwjk
更新
tripp死左未?
前兩日第一次玩Tripp 都殺10死1 唔識點玩都殺到下人,都應該nerf既
RIP
叫tRIPp好了
大廚繼續橫行
RIP
叫tRIPp好了
大廚繼續橫行

勁玩勁
恐怖還恐怖

例如你fiora op時期都ok
Eve op就真係不了
會無癮

刺客同坦勁都真係不利遊戲發展
PING唔高咩?
RIP
叫tRIPp好了
大廚繼續橫行

勁玩勁
恐怖還恐怖

Eve op就真係不了
會無癮

tripp頂盡咪得個煩,你肯跟隊走佢完全唔係大問題
RIP
叫tRIPp好了
大廚繼續橫行

勁玩勁
恐怖還恐怖

Eve op就真係不了
會無癮

問題係對新手唔友善
RIP
叫tRIPp好了
大廚繼續橫行

勁玩勁
恐怖還恐怖

Eve op就真係不了
會無癮

問題係對新手唔友善

利申玩開男刺唔驚佢但有時有機零死場都會俾佢陰死兩三次
PING唔高咩?

有asia server
睇過ping 100以下
可以喺keyboard
1. 禁 ` 制
2. 打toggleping
3. 禁enter見到有句好細嘅字寫住
RIP
叫tRIPp好了
大廚繼續橫行

勁玩勁
恐怖還恐怖

Eve op就真係不了
會無癮

問題係對新手唔友善

利申玩開男刺唔驚佢但有時有機零死場都會俾佢陰死兩三次

應該係唔想新手玩佢都殺10死1姐
個update 4.4gb
新英幾勁
新手發現新大陸

琴日同frd一齊玩雪場,對手整體勁我地少少,加上佢地一開始拎左中立d,俾人直落2-0

咁對面有四個據點,我地得三個

咁我就提議,就嚟clash,不如不論代價拎左個D佢

最後我地五個一齊打D,佢地拆左我地E,rampage 100:100

Clash左之後,佔據左D高地,之後一次都無比對面rampage

對面得tripp偷到點,但唔夠我tyto打,連埋creature更加唔夠,加上我流血睇到佢隱形,三次追殺到一次左右

對面其他過唔到嚟偷,因為會俾高地睇到

最後3-2 comeback 左

高地萬歲我愛高地
新手發現新大陸

琴日同frd一齊玩雪場,對手整體勁我地少少,加上佢地一開始拎左中立d,俾人直落2-0

咁對面有四個據點,我地得三個

咁我就提議,就嚟clash,不如不論代價拎左個D佢

最後我地五個一齊打D,佢地拆左我地E,rampage 100:100

Clash左之後,佔據左D高地,之後一次都無比對面rampage

對面得tripp偷到點,但唔夠我tyto打,連埋creature更加唔夠,加上我流血睇到佢隱形,三次追殺到一次左右

對面其他過唔到嚟偷,因為會俾高地睇到

最後3-2 comeback 左

高地萬歲我愛高地

搶到D係會有優勢
但都唔係話贏緊
有時未入clash明明打得好好
clash就係咁輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞