[歐美H game]推介(8)

1001 回覆
30 Like 6 Dislike
love season預計月尾更新,聽住先
murmur,仲係有排等
搞不撚掂,原本畫風好好多

HS模嚟講DA真係做得幾好,啲人樣有特色得嚟好少用力過猛,唔同普通嗰啲倒模驚一係一樣樣一係搞到大陸非主流咁,同埋佢人物表情係好用心調教,唔係嚟嚟去去都係幾種最大路情緒嘅樣,淨係Sophia沖涼諗起主角嗰陣啲表情動作嗰種小女兒家心思,用表情嚟show don't tell已經無乜第隻做到
無人叫你咁快綁死自己㗎喎,Hana 梗係做住fwb 先,其他野完咗份工再算
f95已經一堆人屌緊佢cap水同轉左咁鳩樣衰,特別係sophie完全好似係第隻game夾過黎畫風唔同其他人咁
以表情黎講DA算係高班果班,我記憶中係得by midsummer moonlight有得同佢比
我只係犯左全天下男人都會犯既錯,開後宮有罪咩
勾義嫂點計
準確黎講我係等條女分左手我先溝到佢所以唔算勾義嫂,而且中間都冇破壞人感情離間佢地仲幫兄弟箍煲已經算係咁
但你個fd下個目標好似係你老母
其實隻驚無大陸網文嗰種為打臉而打臉嘅劇情,另一個我最佩服嘅位係隻驚入面所有角色都係智力正常同行為邏輯有跡可尋
主角救世界嗰段其實都唔係我講得咁型,主角都係被HERO武力威脅先打隻怪,成隻事完全係高層為咗自己agenda耍嘅手段嚟,玩落就明
Sophia真係完全認唔出乜水,醜到
轉用daz係好事 順眼好多
但rpgm

利申冇玩過 淨係入去睇左D圖
又一隻game可以棄

我最憎就係rpg maker + 3d 模 仲要搞到咁柒
淨係呢2幅圖已經倒米
同埋真係麻麻地RPGM,嘥時間行嚟行去

單單係sophie已經劣左好撚多啦,daz完全冇左原版果種靈動
老老柒柒K個老母個feel都有D潛質可以俾你做motherfucker
玩完freshwoman鍾意Julia
想問有冇其他game有類似模組玩法推薦
being a dik
action lesson
Thanks ching轉頭steam買先
想問下巴打
呢隻Game有冇官中

其他網下戴都中bug 錯code
好似冇官中但有精翻
搵到精翻
Pale Carnations Ch.4Update3 黎
Chasing sunset更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞