[歐美H game]推介(8)

1001 回覆
30 Like 6 Dislike
壞女人再出招真係會變正宮
我覺得佢地心理變化嘅描述其實寫得幾好
紅毛巨乳
原本都話唔係個紫毛搞事壞女人先係女主角
希望佢唔好好似virtues咁追到得返齋屌咁無聊
其他幾條女認真追一輪可能都差唔多可以完
雖然呢次update講到mc好似the chosen one咁
其實玩左咁耐都係有D性趣想自己整返隻,由細個開始諗落寫落既故事都有唔少(當然唔係咸),但又怕自己硬件爛gen埋D 720p圖出黎或者冇耐性好似好多game咁0.1/0.2就棄左
諗住用daz3d定honey select studio先?
硬件唔夠好真係唔好玩daz3d
單人搞呢家嘢真係會好易放棄,
又要寫code,寫故事,又要rend圖,又要動畫...
乜都一腳踢
上f95睇人話佢用daz3d夾gtx970都可以gen到唔錯既出黎但感覺真係玩硬件要勁先靚
怕爛尾都係其中一點,平時屌人出得慢呃錢咁爽到自己整果時都係差唔多更新速度或者直頭爛尾就中撚哂回力鏢
硬件差係rend圖慢囉,rend一兩張靚圖未必覺
但啲game一次更新少則幾百,多則過千張圖
同埋daz3d除非搵啲"免費"資源,唔係嘅話下下都係錢
所以如果要真係整既我諗會用HS易上手D,起碼個人鍾意個畫風而且好多野已經SET好俾你無咁煩
男主角個樣成日令我諗起久保帶人
唉 無晒mood玩
啱啱玩左隻tune in to the show
玩左個幾鐘仲未有嘢點解咁高分
仲未有野姐係點?我記得一開始好快就有scene睇而且每章都有
個人比較鍾意slow burn VN story based型,可能唔多岩你口味
有冇咩例子?

prefer慢慢調教
俾D tag黎睇下你鍾意咩,可能會有幾隻可以岩你玩,不過post頭都已經推薦左大部份
https://twitter.com/SaikeyStudios/status/1723390479453094038
英文代理翻譯版,完全改哂堆有版權既名
Fates Collide更新
karryn's prison
cosy cafe更新
啲女幾正 可惜仲係比較少scene
slow burn
玩咁耐得Serena一次
being a dik仲未有更新?
依家玩一定要等MOD 冇全後宮點玩
新更新有另一個
自己捉蟲入屎忽做死自己
Tenants of the Dead有冇人玩緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞