[歐美H game]推介(8)

1001 回覆
30 Like 6 Dislike
Okay
cosy cafe更新
我想問being a dik係咪一年先更新一次
差唔多,特別係佢依家on撚9分開7條線黎講做到佢仆街
上個禮拜開始玩
暫時覺得Josy Maya一條線斷尾
Sage一條線斷尾
Jill一條線斷尾
但係Isabella線可能可以溝埋Jill?
全部唔揀又一條線(即係雜交but 5個女主角)
仲有冇數漏?
btw呢隻係我少數j唔落嘅h game
劇情好到我唔想j d女主角
尤其是Jill 真係好sweet
返工見到有條女似eternum luna似到十足
樣有九成似,妝又係果個妝髮型又係果個髮型,身高又係差唔多連唔算大波都似到十足,係差在無戴手套唔係真係成個餅印咁
行bella線會俾jill撞到你同佢扑緊自動斷線仲嬲鳩左你兩個
唔簡線我覺得似係鋪緊果個青梅竹馬/QUIN線
些微嘅差別係
你揀其他三個Jill之後會剪爛你張相
揀Isabella Jill就唔會剪 你仲可以係同佢解釋嘅時候錫佢
其他三個唔會有呢個場口
阿青梅竹馬就由佢啦 Quin老閪都唔揀
青梅無啦啦空降都唔知做咩,已經夠哂多女角架啦
QUIN我就唔撚知點解好撚多鬼佬鍾意,成個馬嬲屎忽咁又仆街臭格
有冇腳膠game推介
青梅竹馬呢個角色都還好嘅 佢同主角都叫有d基本感情係度
係拖到去第三季先出現會odd咗啲囉 因為玩家已經對其他女角色有感情 會覺得佢係多鳩餘
鬼佬鍾意Quin可能因為佢夠wild?但係我揀Sage唔撚好
btw金已課 好值得支持嘅作者
btw 2 仲有冇呢類重度劇情h game推介 跟你個list潛咗幾隻 有d就好似睇動畫咁冇乜得選擇 有d就唔夠長
仲有一隻game睇你有冇興趣放埋上list
‘Our Red String’
都係一隻偏向劇情並且我覺得唔錯嘅類型
又要重劇情又要多選擇操作類真係幾難幫你簡喎
karlssons gambit
artemis
desert stalker
element 174
race of life
waifu academy
係難d嘅 唔係你都唔排t0啦
遲d就試埋你呢幾隻先
真操作類可以去試holiday island
成日想找啲屌曬家姐細妹老母
最好就強姦/ 可以調教埋
但隻隻都到喉唔到肺
一屌就GAME OVER
喜愛亂既都係同志
twisted memories
such a sharp pain
once in a lifetime
hail to the king
my best deal
radiant
savior
shut up and dance
summer story
the inn
waifu academy
forbidden passion
吹撚到
肉地
真係好撚似,髮型身材呢D都算,連妝同樣都差唔多果下先係夠哂神奇
飯局果時見到都望左佢粒零兩粒鐘,真係愈望愈似
hard to love更新
Magical Family: Laboratory 模組唔錯
冇圖。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞