[歐美H game]推介(8)

1001 回覆
30 Like 6 Dislike
My Best Deal更新
好似係bug fix 同remake
以畫風黎講The Veritate算中上,可以留意一下之後發展
有冇人留意indecent desire日本妹唔錯
Stormside 玩落感覺同headmaster差唔多
好鐘意Leaving DNA個畫風Jamie 好靚有無類似既可以推薦?
真人系畫風好多歐美game都係,不過你玩得多就可以發現有幾個模係經常被重用
Being a dik
artemis
where it all began
summer gone
leap of faith
tune into the show
projeck passion
karlsson's gambit
how to fix the future
long live the princess
尼d 我都有睇過,但就係覺得e.g. Being a dik 尼d 都唔算似,d 女樣太wild
唔多肯定你要邊隻畫風,講得詳細D
projeck passion上steam仲有官中
My Real Desire更新
LM
見到樓主t0介紹左acting lessons 
無腦即決買左
感謝你帶俾我一個完美既周末
無睇攻略應該都玩左個幾好既ending 
第一次玩歐美game 體驗都好好,不過依隻game真係唔岩j 
咁你應該玩埋being a dik,比起acting lesson各方面都改良唔少
咁夜仲唔訓係咪玩緊h game ?
多謝推介,依家去買
另外真心想講句,多謝推介!
呢隻有無講幾時埋尾
開左個頭幾好但又驚好似waifu academy 咁
開始埋尾,但佢整咁耐都係冇進步咁d模同打燈仲有環境同開始果時一樣
一年冇入黎
樓主第一版個介紹係咪冇左big brother
最近好似有人remake緊?
雖然話係開山鼻祖但始終都係爛尾,俾個位新作品好過
remake就不嬲都有而且都有幾多,不過都通都係學原作咁爛尾未完就冇更新
最近留意緊PHOENIX
同作者嘅VIRTUES已經完咗不過我懶得玩
phoenix模靚係靚不過我都係覺得會步virtues後塵,virtues確定左關係之後每次更新都係屌屌屌屌屌同質化太勁,我後期一見屌都係直接飛算但佢飛完就冇剩返幾多故事可以睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞