[歐美H game]推介(8)

1001 回覆
30 Like 6 Dislike
唔玩ntr既話無聊左d
我發現我鐘意多線路game 唔係得屌/唔屌option
揀完真係會有唔同結局

一係就0選擇 要搵啱路線/次序先有劇情果種
幾多都有,你搵果隻應該係 multiple ending tag
有冇啲係控制女主角勾引男人推薦下
俾人強姦都得
degree of lewdness
不過文字冒險
過份slow burn,棄了
我建議你玩埋呢次更新先再諗諗,就咁棄左幾可惜
female protagonist類tag既多數都係咁
今次係邊個角色h先有冇得劇透
Sicae 幾耐更新一次
好頂癮
niichan主要更my bully is my love多,好似下次更新又係佢
https://www.patreon.com/posts/health-update-90888405
中左肺結核,幾年前佢老竇都係因為咁死,唔知會唔會影響佢繼續整game
f95 502
tune in to the show更新
有時會係咁,等陣就整返好
最憎呢啲用i社整模嘅game
睇落唔錯可以試下,F95好似仲未有thread
另外想玩中文推薦你睇post頭隻new horizon同mayfly, 一隻台灣一隻大陸
HS/戀活建模整得快過daz3d好多,可以算係新手入門比較易既
而且你唔鍾意呢種畫風既話會miss好多正game
就係咁先唔好
啲人個樣太公式化
你咁講daz3d咪又係一鳩樣,同一個樣既模幾隻game度一模一樣係改下少少髮型顏色咁
差好遠
hs/戀活個限制大過daz3d好多
點改都仲係睇得出hs/戀活摸
你咁講都可以話冇錯,daz同hs/戀活差別係前者可以由冇到有自創後者係根據原有骨架改出黎,daz整寫實風亦可以整卡通風而hs/戀活整二次元風整唔出寫實風,不過都係術有專攻前者卡通風整得唔好睇後者根本整唔出另一種畫風
唔鍾意另一種畫風既話真係冇咩講畢竟個人口味,但我會建議先嘗試後選擇唔係會miss唔少望落劣但實際好正既野,正如之前有巴打推薦果隻superhuman咁畫風雖然真係見仁見智但戰鬥描寫得幾好算歐美同人數一數二
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞