有d NBA球員好勁但就硬係爭隻唔到冠軍戒指,真係令人唏噓

593 回覆
717 Like 35 Dislike
之後搭住個波蘭光頭佬都可以餵到佢場場20幾分
但都係以前搭a米好睇
原因之一啦

不過主因係當年活塞嘅防守太勁 攪到湖人無哂板斧
有場拎唔夠70分

今朝場波半場都81對51啦

同埋我記得karl Malone 係傷咗既
老實講波縮同芬妹都唔夾 芬妹嗰發展路線應該係控球前鋒

大飛時期,芬妹嗰時淨係識打順境波,一落後就潛水問題係波縮攻堅能力又唔係頂級,DAJ基本上靠波縮輸出,結果一到關鍵時刻就全隊隱形 人腳可以話係各種缺陷
唔會鳩過熱火三巨掛
Kobe: There’s me on the ‘team’ mothafucka
傳播籃球基因 稱霸亞洲指日可待
可惜嘅係A米巔峰喺05年32號嗰陣已經完結
轉著1號嗰陣已經大傷廢撚咗功夫

兩個人可以夾多幾年就好
哥達
Ewing 連續兩屆總決賽都輸俾Olajuwon
係 離開nash之後都好似打得一般
nash真係好多隊友都係喺佢身邊嗰陣打出最佳數據
不和
其實林書豪一d都唔廢
佢廢係固有形象黎

普遍中港台嘅人都係鍾意踩返自己亞洲人 好似會顯得自己叻d咁
NBA大把打過幾場或者半季一季 名都講唔出既球員
同埋講廢 孫悅就真係廢
命中高 都要有機會起手先得㗎
那一晚高孫組合狂轟82分
一拎波就hack
冠軍淨係俾正選5個?
佢打黃蜂嗰時做第六人好勁 可惜之後去網就大傷
真pg
仲未計文件河個幾年明眼人都知想捧佢個仔, 可惜除咗爆眼個場, 都無邊場好波打過
今年76人都唔錯 有d希望
其實佢唔夠clutch 做2佬反而仲好
組織進攻都頂級 防守又唔差(火箭登係進攻上用哂d氣先廢防守)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞