有d NBA球員好勁但就硬係爭隻唔到冠軍戒指,真係令人唏噓

593 回覆
717 Like 35 Dislike
Nash最有印象都係同芬尼奴域斯基既小牛/惡馬

場場過百
隊波係好睇既但到季後賽就第二論左右就收工
最仆街係2017 突登攝腳整傷kawhi
最有印象係佢既大三元
Peja個陣啲座地炮三分真係入硬你咁
林書豪個Career去到後期其實真係好撚唔好彩 唉
個年playoff,AI 基本上係用生命值去打
每一場都燃燒緊佢生命值 東西岸實力又差好遠

Final第一場客場破湖人處,根本上仲勁過戰狼300
同埋個陣隊76人真係為AI度身訂造,1個打手,4個輔助,各施其職
依家諗返起都好撚熱血
唔係講緊marion大米嗰堆
係之後lopez frye嗰堆
防守差係因為AI用左佢條EN去進攻
同埋唔好忘記,當年playoff,隊隊都各自有粒星
先唔好講西岸個班,就算東岸各隊實力真係差唔多
mckie雖然得分唔多
但有時入一兩球3分真係救命波
幾熱血都好咪又係唔夠西岸班強隊打
贏game 1主要係湖輕敵,11連勝入final 先俾佢偷雞贏返場
當年Shaq根本係癲佬
直至依家我諗都唔會有人守到當年既佢
當年每場分數又無依家咁多既
你當其他隊友每人10分8分
加埋AI個幾十分,計落其實係合理
個人最遺撼就一定係Derrick Rose
唔好話佢打波唔收油好易整傷
但其實要做到佢呢個速度同力度
NBA都真係冇乜幾多個做到
佢係用前途嚟做賭注咁打NBA嘅
好值得有一隻冠軍指環

(我冇記錯佢應該未有)
跑三十分鐘應該都得
不過遲早又係跑到傷
感覺係nba夾硬捧個宿敵畀球神
間接提升左牙刷蘇的地位
點唔鍾意都好 foj 勁在唔點大傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞