有d NBA球員好勁但就硬係爭隻唔到冠軍戒指,真係令人唏噓

593 回覆
717 Like 35 Dislike
所以jason kidd 帶嗰班唔係「鳩人」
係「鳩」
望返啲人名好有回憶
嗰年河神打後備仲幾勁
藍波撚真係好好笑
好彩冇, 前幾年啲體毛foul係其中一個令人唔想再睇nba既原因
09年suns都冇入po….
弱智屌嚟都冇用
好明顯條友淨係睇all star嘅人
唔通世界杯一隊波22個人冇落場嘅就冇貢獻
冇得叫做世界盃冠軍隊成員咩
條on9根本連運動都唔撚識尊重

家嫂2008-09入湖
之後兩年霸

Cp3 2010-11完季去唔到湖
入咗大飛
當年黑8 好熱血 史比威同Houston 好多場都30分up

甘比成個櫻木咁瘋狂防守
3分:KI>>>>>>>AI
mid range: KI=AI
Finish: KI>>>AI
控球: KI=Ai
效率: KI>>>>>>>AI
防守:Ai>=KI
無球:KI>>>>>>>>AI

結論:irving屌打AI,但講出黎實比人屌
AI 年代既防守又唔係1x年到宜家既防守架者

生涯平均命中率4成2 點會算低啊
仲有ai 防守無你地講得咁差囉,利申中坑睇住大,用KI同AI比簡直係侮辱
KI 差唔多係549,而AI 只係438 命中率都真係差一折

你望下Westbrook 係湖人個期既命中率就係exactly 同AI 差唔多
AI 4-5季30+, KI 一屆都無,講經

KI .472者麻,吹到549,自己去wiki 望下啦
549 係講緊 接近50% 40% 90%
AI 係 42% 31% 78%(咁上下啦)
Westbrook 都成日30+ 你會唔會話佢好勁 出手多換返黎
唔係話AI 差 係覺得佢效率真係唔高
屌你老味睇黎你都好憎iverson 下

AI 就roundup 減
KI 就全部 roundup加
拎個最接近既姐 是但啦 熱火今日又準備贏 癲了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞