有d NBA球員好勁但就硬係爭隻唔到冠軍戒指,真係令人唏噓

593 回覆
717 Like 35 Dislike
呢個真係搞笑
季後賽無出過
常規賽有無出過?
基本上隊隊都有大後備 完全唔係輪替入面 垃圾時間先會上場個d
個d都有得拎架啦 咁樣寫到出年都寫得晒d名
Melo
我記得大陸有電視台即場訪問佢拎冠軍感想
個年正選傷淨curry green打閪咩
Mutombo入到決賽都俾Shaq打爆啦
知唔知佢命中率幾多
用幾多次出手換番黎
例如呢?
次次都係佢過左去先變superteam 未過之前爛隊
佢係on9在冇一次playoff唔傷姐
我仲好記得拿殊試過傷左一隻眼, 單眼上場打, 射波照入又轉到波
名符其實單眼讓你

仲有次playoff輸左係大陽更衣室比cam影住係到喊, 果時佢年齡都開始大
真係好心酸
我都覺 冇防守 低命中低效 好難贏冠wor
就算技術係勁既都補唔返
艾榮實力勁過佢
有CP3
唔算迷James Harden但佢值得一個冠軍
所以唔好話咩成隊人拎晒獎又剩 根本冇得同01湖打
TD 大BEN?
仲有奧拉祖雲
大飛:Prime 芬妹 DAJ 論人腳絕對頂級
箭:去之前harden 已經帶隊入過西決,加左CP3之後個鋒線陣根本專登執黎counter 宇宙勇
Okc:呢隊真係佢帶到入PO,服佢
大腸:波縮入之前係bubble全勝入唔到PO,d人已經講大腸第年起飛,更加唔好講今年有埋KD
冠軍呢家野睇彩數多過實力,好多人努力成左個生涯都無. 另一班就好似當年熱火個Norris Cole, 一出道場連攞兩個冠軍. 所以話呢.....
條友同booker同一個格都係平時打到曉飛,但到關鍵時候就無貨交
抵比rondo 串
咪係,magic猴 07 lbj騎 呢d先差唔多
之前得登買返件m&n大太陽nash

當年睇到我好憎馬刺 但之後GDP老又發現佢地個種執行戰術嘅能力幾好睇
好鍾意睇parker拋柴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞