有d NBA球員好勁但就硬係爭隻唔到冠軍戒指,真係令人唏噓

593 回覆
717 Like 35 Dislike
Rose斷腳係必然架喎,差在會唔會好彩斷腳前搏到一次
你講緊佢老友Rondo呀?
仲有網第二年夾dlo
可惜第一場比陳奕迅整到大傷
但係睇番第一年係箭就算有哈登同佢分波都係打得一般
又係好一場屎幾場 我諗都係純種亞洲人既體力問題
到最後讓哂個波比哈登 之後又有pb搶埋個正選位
所以佢最好都係夾個雙能控幫佢key波 又有兩個 big man(最好有埋投射) 同場佢會打得好 如果兩樣都無就
肥t教就算啦
仲要對住有三巨頭就熱水
呢兩年係瘤都無波打
去台灣拿冠啦
cp3去大飛時格芬都未開發曬,daj仲係成個傻鳩咁,人腳點頂級

大腸今年就賭錯留Ayton送錯大橋
屌你係咪弱智
後備有時就係長期擺喺度,預防主力球員有咩事要上場,佢坐喺度都係一種貢獻黎

睇下行路草坐足成年,G4機會一黎就做英雄
宇宙勇又咪係有2冠靠對面傷星先贏到
15年 cav冇love 冇irving
17年火箭game6 7 冇cp3
然後18年4星打cav lbj+love
3年steal leader點都唔會叫防守差啦
739亞軍同15年人馬咪差唔多
成日覺得shaq係比面中國個市場
如果當年trade 到cp,就唔會有後來嘅家嫂

得兩條後衛打條撚咩
盲反黎講 你都算肉柒酸
方中sir有ring啦
最開心就係太陽收皮
byebye booker byebye cp3
唔計教練,佢自己果d反人類打法都係會令佢斷腳,每一次落地都喺斷同唔斷之間游移,上得山多終遇虎呀
Tp 好撚自大好撚串㗎
係波波先禁得住佢
madison garden係mj主場,有次唔知gimmick定乜著咗對頂趾嘅J1出場照贏
賽後訪問話喺屋企個倉搵到
太陽嗰班都叫鳩人
係但佢唔係關鍵人物

最有印象佢有個關鍵blk 令球隊贏波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞