有d NBA球員好勁但就硬係爭隻唔到冠軍戒指,真係令人唏噓

593 回覆
717 Like 35 Dislike
仲有果個年代唔係kobe 勁,係oneal 太無解bug黎
上邊有人話ai吹左大 我先咁回 ,搵唔返個留言 覆唔到佢
咁又好矛盾既
唔增磅 可能連最威果幾年都冇埋
只可以講等價交換
Rondo都屌打cp3條撚樣
一個playoff勁到pk
一個年年膠下膠下
打打下又傷
控波控到2046
兩隊正常發揮嚟講湖

關鍵係勇會唔會有啲搶7發癲命中
KT仲柒下柒下勇都幾難贏
跟本唔同年代無得講,但係iverson 就等同前幾年既curry 改變咗全世界,佢個人係獨,但無幫手都係事實,最好既只係老咗既莫湯寶,仲有之後退化到無乜用既webber ,就好似騎士占要對宇宙勇咁,人民幣占都仲有love 有艾榮,iverson 係帶幾隊綠葉博snow 呢d射下

我就由mj 開始睇,d人話愛滋佬小鳥幾勁差兩三年無睇已經feel 唔到,更加唔好講dr j jebber 果d,所以無謂同佢地嘈,佢地唔識好正常
坦白講,最多都係記得正選5個,其餘都唔記得架啦
搵錢先係第一。
prime yao
yao 守唔到佢
但shaq都承認守唔到yao嘅進攻
喺連登唔屌得支那除外嘅亞洲運動員,而支那嘅當然剩係可以屌
喺連登唔屌得支那除外嘅亞洲運動員,而支那嘅當然淨係可以屌
果時係中國唔放人 唔係咁樣死操難操佢一定打多好多年
所以姚明永遠都係中國籃球第一人
佢真係貢獻咗好多
快船果年係柒係西河手上。 今年西河都想收76人皮
TD根本就係屈
攻守穩定地強
最重要係佢落場係畀到人有信心

係個樣戇鳩鳩搞度nba唔捧佢造神
老實Yao就真係吹大咗啦,攻唔高分,係守有道牆響度
臨老去湖人 結果俾人橫掃
老實老莫巔峰都唔高分
人地咪話Payton Howard Kidd 三個揀得岩囉.
Shaq肯認真D打波就唔止得一個MVP
地位會高好多
Exactly 所以賽況一膠著,就知大飛準備要收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞