有d NBA球員好勁但就硬係爭隻唔到冠軍戒指,真係令人唏噓

593 回覆
717 Like 35 Dislike
On9 照你邏輯,每隊波都有好多人唔值
莫寧。
時也命也,本來有病, 又做後備
以為同佢同期果班同一命運。

點知又比佢時來運到拎到ring
McCaw應該無得輸 輕輕鬆鬆3冠
一隊12-15人
有一半playoff甚至有幾個regular場都無得上
都有ring啦
林書豪點都唔會上榜
nash死忠表示
當年見到班fans舉牌叫佢走真心勁感動
nash bb
最接近果次比雙塔收左皮
Kawhi贏到字宙勇真係好癲 雖然對面傷左幾件
唔可以咁講,佢果陣好後生。
後來去木狼都幾好。

尋日係一個台仔nba page 至講番佢因為錢唔知做乜直接退左。
主因係佢打既時間太短。
如果唔係G5傷左
果陣final 真心刺激,冇左ewing 可以盡情打快攻

問題係甘比同拉利莊信仲有卻特湯馬士三個都頂唔住個內線。
反而如果final ewing 出到。
真係有機

佢地能勝都要靠超高命中。
輪都未輪到佢啦
聯盟迫害波叔
唔會啦 黑多兩錢重
熱火癲瘋抱團三巨頭同宇宙勇都冇得季季champ啦
組老人隊啲大牌自己退化緊仲要轉換角色,夾完都差唔多退得休
真係為戒指似Payton Howard Kidd咁搵隊打得嘅做supporting先正路
(不過我信佢就算一路比人串終身無冠都唔稀罕用依種方式攞
cp3 黃蜂之後,長期都係superteam 到
CP3 冇嘢好講啦,已經入埋Finals比哂機會係把握唔到
其實果屆入到總決賽已經好好運
印象記得對溜馬果場, 拉利莊遜最尾果球3+1, 應該起手前已經要吹對面犯規
但變左射左出去先吹, 靠呢4分救左命
真,效率低,命中低,防守又差(d賭博式偷波)
唔係唔勁,但真係吹大左,仲要吹到單核帶隊入final,但果年成隊人都拎哂獎
控球頂級, jump shot命中頂級
mj都守唔住
183贏4次得分王
咁都吹大
哎fuck信當時睇佢打波
盲反撚勁肉酸
記得當年有一幕佢同哈登好串,game6輸比勇士出局之後同對手講都唔講句就直接返更衣室

抵佢終生無冠
講開馬龍

最近睇咗netflix一套關於一間拍賣行嘅series, 拍賣行個老闆攞到馬龍嘅collection去拍賣

而個collection係92奧運dream team全隊比賽上場著過嘅波衫加波鞋 (仲要之後d球員簽哂名) ,睇撚到O哂咀

啱啱check到個bid係今個月尾先完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞