有d NBA球員好勁但就硬係爭隻唔到冠軍戒指,真係令人唏噓

593 回覆
717 Like 35 Dislike
當年新奧爾良黃蜂 因為破產要收皮 咁嗰時吹轉會去潮人 冇記錯嗰時屎譚洗橫手要全部NBA 老細投票畀唔畀佢入潮人(因為當時黃蜂係全體NBA 老細出錢頂住等新買家) 最後變咗三方trade 去咗大飛
Cp3
Alexander
意粉
Adam

睇番個陣唔算差
講黎講去係一打po對面防守上力 波縮攻堅就會大減
我又唔覺cp kb組隊打得贏全盛尖屎同dwade
2個都有雙mvp. curry 4-2-1 字母1-2-1 wade 3-0-1 無mvp係比較弱.
影片就懶得搵 ,但kobe 訪問講過 呢個年代d人 根本唔明白ai 係幾咁恐怖 ,仲話慶幸 佢生得唔高

話吹大左個d
wade 唔單止無mvp , 一陣都係得兩次
一早就想去湖人夾高比架啦
係史坦唔俾之嘛
所以登登有啲可惜係差個冠. 唔係反wade,係個人榮譽all time top 3黎講同其他位比真係差啲.
當年nash爆鼻都照打
D rose 🌹 呢?
有場出返kd半場即刻打殘龍
無得出場但平日一齊訓練、場上提醒、場外凝聚球員都係團隊一部份,無記錯球隊職員都好似會有戒指,呢種無分高低先係team sports 精粹
仲要個年對住嘅係未拎冠嘅宇宙勇
嗰陣都係咁諗,Nash嚟咗後更加印證咗
但後來見cp3配鬍鬚佬同書人都咁掂
就諗cp3應該改變到高比
有介指咪有介指,唔係主力講成就時都唔會加分. 好似講𤠣都唔會數佢湖個champ. 何況連穩定輪替時間都無嗰啲.
Kobe playoff對親馬刺都係屌打多馬刺冇衛冕過
先搞到有得拗下
TD all time PF
10年nash帶大腸四零掃走馬刺都好痴線
點會吹大,其中一個改變世界既球員,果個年代既靚仔個個學iverson
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞