日本係咪S級旅遊國家

832 回覆
674 Like 68 Dislike
好多年前鬼佬投票
亞洲好似泰國拎第一
無垃圾桶
新手友善國家
每個地方都唔同
做咩唔可以我全都要
歐洲的話 西班牙 法國 希臘都唔錯
九州d景點 韓國人仲多過芝麻人
講野又大聲又霸撚住條路來行
我相反去過歐洲唔同國家好多次,反而係日本令我最C伏 我諗食物佔好多成原因
成個package嗰種舒服的確係s級

而且就算自然風景唔夠歐洲最靚嘅勁
但對好多人嚟講其實冇所謂啦根本,咪一樣係S級
有時去得日本玩就係最想望啲自然景再配日式建築
連埋JR鐵道咁打卡,唔係單純J個大自然景架嘛
有樣嘢好重要 要計埋當地人嘅質素

支那同老美永遠無呢個水平

山西仲有唐建築群同頂級嘅木雕
唔係想話你
但d自命清高,不可一世嘅態度好乞人憎
人哋講乜你都駁,堅持己見,不接受客觀事實
人哋topic都講 “S級旅遊” ,你完全無視安全,仲話小心d就得,咪on9啦你
巴黎旅遊都係世界第一添呀,但好多野你唔會小心到傢,2條成去巴黎搭地鐵出閘要過勁長tunnel, 前後6個黑人小偷夾攻你,你點小心?

咪扮晒旅遊專家嘅口刎啦,識少少扮代表
曲高和寡冇撚用㗎,現實就係日本商業發達,娛樂充足,鐵路交通配套好,食物種類多,高級餐廳都多個意大利德國土耳其
同歐美根本兩種玩法無得比,而且都有好多人去日本行山露營
耶路撒冷 SS級
如果同日本既消費睇齊應該都係s 級
你唔通者, 好多人通WOR
鬼佬就係係自己鄉下玩厭road trip行山睇風景,過嚟東京做啲旅者最睇唔起既純娛樂旅遊,買衫食野夾公仔
好有品味好有型,留個電話ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞