日本係咪S級旅遊國家

832 回覆
674 Like 68 Dislike
什麼好好食既嘢. 具體講嚟聽吓
唔好俾我知你銀包放阿儀張相
我都係想你講一句你印度黎姐 好過份咩?
西人自己吹出黎炸。
除左科學之外其實其他野都係廢。
最重要既人身安全比你無限縮細
咁樣叫謹慎
咁你咪唔好去
冇問題架
睇吓係邊個去

有啲地方某啲人去的確係會特別陰鳩公嘅
而家討論緊喎
唔岩聽叫人唔好去就唔洗傾 咁你一早就趁地淋啦
入黎講足十幾二十頁把撚呀
去中國最安全安全過日本
有啲柒頭係要攞歐美出黎
但可惜…你啲歐美人
自己都係投日本一票

https://fooddiversity.today/en/article_113875.html

World Economic Forum, an international organization for public-private cooperation based in Switzerland, announced that Japan has been chosen as #1 in the Travel & Tourism Development Index (TTDI) 2021 among the targetted 117 countries, setting aside the USA (#2) and Spain (#3). This is the first achievement of Japan to be on the top after 15 years of the survey started in 2007.

1st Japan
2nd America
3rd Spain
4th France
5th Germany
6th Switzerland
7th Australia
8th England
9th Singapore
10th Italy
https://youtu.be/IawafjfAHoE
亞洲人去到咪特別陰公
你都痴撚線 我由頭到未冇講過中國
濕鳩cctoy又上左腦
尾*
會唔會陀多把長刀加把十字弓穩陣?
而家你探索喎, 整多把黑星傍身好
岩呀 香港人最巴閉
去到人地國家都要高高在上
就撚晒你
咁佢的確謹慎啲就得
準備充足
呢個世界有幾多地方真係絕對安全
就算澳洲日本土耳其呢啲都唔會完全唔警剔咁行
咁佢點解唔去埃及考古
我講緊安全問題
中國旅遊仲安全過日本,都係腥港人一個選擇
一個金字塔都震撼過佢哋
你態度還好
係你論點差, 正確嚟講係論證差
而且冇邏輯冇腦.
似智商稍低既中二病
正常地方就用common sense
你去意大利仲要著爛衫用防介包 走黎同人講你成副裝備就可以體驗到意大利 講出黎笑撚死人
聽完你介紹都冇晒胃口
佢又未到敍利亞南美南非相對差嘅程度
意大利治安係麻麻
但你講到去咗會好大人身安全問題
咁呢個世界冇咩地方好去
歐洲好多地方都唔使去了
"梵諦岡博物館"?
其實你係咪成日歷史歷史
但冇興趣去search嗰啲人
你點得出呢個結論
個人情感唔考慮既?
大把人鍾意2戰去德國啦
你咪就係100主觀情感代表囉

點呀 避左3次啦
意大利有咩好食呀 護意犬
小偷多佢覺得安全原來因為睇落自己友嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞