[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (9) 智障豬隊友 & 伸手黨請過主

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
想追返朋友個LV 係咪開幸蛋用返進化黎推經就岩 ?

乜野追返朋友LV?
進化開幸福蛋就有4倍經驗

唔係雙倍咩

乜野追返朋友LV?

佢叫我玩返 佢話高LV D 捉野都高D

定係LEVEL其實唔重要

乜野追返朋友LV?

唔知
不過要升Lv就趁今次活動升啦

乜野追返朋友LV?

無關係........

不過過左Lv 30就個個捉既IV都係一樣(神獸例外)

乜野追返朋友LV?

唔係雙倍咩

活動2倍,再加幸福蛋2倍

好滾動 岩岩得10條友打,竟然冇自私撚,最後2秒贏左

Btw黃隊好波

Btw黃隊好波

打神獸居然有Damage+3,仲要十條友無豬隊友

Btw黃隊好波

試過13個波
終於捉到急凍鳥

Btw黃隊好波

93?!

Btw黃隊好波

黃隊好似真係少冗員啲
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/27/150858_9220b967340b292759772536a1b41fd1.jpg[img][img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/27/150900_1e73f95695f1c1613f8b3afb5af69541.jpg[img]

Btw黃隊好波

黃隊好似真係少冗員啲

因為冗員一早棄哂game

到依家

Btw黃隊好波

試過13個波

頭先我藍隊打黃隊GYM,都有11粒波

坐電車轉pokestop

轉有圈既pokestop exp= (50+200)x2
開蛋=轉1次 1000

****200EXP 只限你未過果個pokestop

乜野追返朋友LV?

唔重要
有30就夠

30之後升野事倍功半
有lv都無塵升
好似冇咩人研究點避神獸大技?? 唔得掂, 成日有free-rider, 幾多條命都唔夠打........ 一野大技冇左半條血BAR...

都係打三四招再掃一次避下
有時候boss出左大技先會出字
你話100%避哂就無可能
都係憑手感既姐
開蛋瘋狂進化是常識吧
雖然一次得10幾萬xp
好似冇咩人研究點避神獸大技?? 唔得掂, 成日有free-rider, 幾多條命都唔夠打........ 一野大技冇左半條血BAR...

都係憑手感既姐

睇boss個動作你會分到佢出大技定細技

都係憑手感既姐

打得多就有經驗 知道個出技規律
依家我基本上都係死2-3就打完神獸
[imgx]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/27/150858_9220b967340b292759772536a1b41fd1.jpg[/img][imxg]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/27/150900_1e73f95695f1c1613f8b3afb5af69541.jpg[/img]

Btw黃隊好波

93?!

100都大有人在啦
我可能就黎死。。捉到2056利,重點係佢無搖三下入球

Critical catch only

遊戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞