[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (9) 智障豬隊友 & 伸手黨請過主

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
其實而家d人集中邊到捉?
今日去過維園,人影都冇

依家個個走去搵神獸,普通野邊有人理
想問有咩地圖可以睇到急凍同銀鳥
今日留左成晚係荃灣都冇

爬下文都唔識抵你成晚都冇
飛狗:ccppwing evopokehero nigetracy
九公 海港城 中港城 文化中心都係呢班友霸晒真係痴撚線

屌佢老母臭化爛西出街出車撞死最好哩係屋企永世唔好出街呀
九龍公園鐵腕巢Alert

https://t.me/lpkmgoalert_machop

我之前都有刷鐵碗打4星raid,但出左5星raid之後勁少人打4星 啲怪力好似冇晒用武之地咁
我之前都有刷鐵碗打4星raid,但出左5星raid之後勁少人打4星 啲怪力好似冇晒用武之地咁

打道館班吉拉, 卡比, 幸福蛋都要靠怪力,
所以唔會無用武之地, 至少都要有2隻高CP備用

無怪力點打3150CP既蛋?
你用其他打磨到TIME UP?
整返三隻怪力黎打, 招都唔使避
我屌玩返幾日
舊iphone電熱到谷漲左頂起左個mon
痴撚線

好似升滾動岩仲好

滾動岩可以打火鳥雷鳥hooh炎帝雷公
怪力會俾mewtwo秒

好似升滾動岩仲好

滾動岩可以打火鳥雷鳥hooh炎帝雷公
怪力會俾mewtwo秒

怪力最重要係打Gym用姐
唔係講笑,見親黃隊真係一定打撚爆佢地

岩岩ifc 打利 黃隊又得7粒波
好在捉到
飛狗:ccppwing evopokehero nigetracy
九公 海港城 中港城 文化中心都係呢班友霸晒真係痴撚線

屌佢老母臭化爛西出街出車撞死最好哩係屋企永世唔好出街呀

可以report
新手想打下3-4星館都冇人打
好唔友善
好唔友善

除左老班,我諗無人會打1-4星果堆野
好唔友善

咁唔打1-4星個d野又點有野打老班
下下都去巢捉?
好唔友善

下下都去巢捉?

依家多人打神獸 新手/低LV 可以入場執下雞既
依家糖真係唔缺,星塵先係麻煩
好唔友善

下下都去巢捉?

俾著你
唔課一日得一張卷
你會拎黎打神獸博中獎定拎去打其他丫拿
有課果d更加唔會打除左老班卡比以外既野
好唔友善

下下都去巢捉?

俾著你
唔課一日得一張卷

所以咪話對新手唔友善
迫我入去神獸送死
好唔友善

下下都去巢捉?

俾著你
唔課一日得一張卷

所以咪話對新手唔友善
迫我入去神獸送死

今朝兩次打利同急,都見到用大比鳥/伊貝嘅人出黎偷雞 好彩20個人打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞