[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (9) 智障豬隊友 & 伸手黨請過主

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
新手想打下3-4星館都冇人打
好唔友善

除左老班,我諗無人會打1-4星果堆野

咁唔打1-4星個d野又點有野打老班
下下都去巢捉?

俾著你
唔課一日得一張卷
你會拎黎打神獸博中獎定拎去打其他丫拿
有課果d更加唔會打除左老班卡比以外既野

所以咪話對新手唔友善
迫我入去神獸送死

其實你用水e 火e 大狗 滾動岩呢d入去都得 唔係一定要用老班打,呢d 你都無ge話,你就入去做無貢獻份子啦
我屌玩返幾日
舊iphone電熱到谷漲左頂起左個mon
痴撚線

好唔友善

下下都去巢捉?

以前無道館boss打既時候有邊個唔係去巢捉/周圍捉?
好唔友善

下下都去巢捉?

有由基拉放題果時應該大把暫時棄坑玩家仲將個A/C放係雪櫃
而我就一早捉/孵夠由基拉, 進左2隻老班(一隻90+IV B+SE 另一隻改技後89IV B+C, 連同出第二代果時進的第一隻低IV高CP老班B+C, 坐底有3隻老班用)
CP已夠塵同糖升到34XX-35XX, 而家要打5星BOSS完全唔驚會唔夠正選/後備兵源
好唔友善

下下都去巢捉?

而我就一早捉/孵夠由基拉, 進左2隻老班(一隻90+IV B+SE 另一隻改技後89IV B+C, 連同出第二代果時進的第一隻低IV高CP老班B+C, 坐底有3隻老班用)
CP已夠塵同糖升到34XX-35XX, 而家要打5星BOSS完全唔驚會唔夠正選/後備兵源

上年9月就無玩,呢家gym捉左2隻老班(用水e 打),用神奇糖都升到3千頭,加d 其他都夠打神獸
想問下wecatch 係咪死左?
好唔友善

下下都去巢捉?

兩隻90 89 班就好威咁

我1 隻100 3隻 96都未出聲
仲有100 滾動岩同犀牛

依家見有hea 打就即退 等第二隊
試過當面俾人屌仲咩唔打

利申: 一出就玩既玩家 有課有揸車
已經覺悟左

你有勁寵打王 唔一定捉到

有d 垃圾抱團心態既垃圾就捉

反正依個館捉唔到,咪去下一個 話我仆街都係咁話

試過有場13人 平均都33lv

打銀鳥快到 至少見唔到幸福蛋

亦試20 人場放比鳥打
已經覺悟左

你有勁寵打王 唔一定捉到

有d 垃圾抱團心態既垃圾就捉

反正依個館捉唔到,咪去下一個 話我仆街都係咁話

試過有場13人 平均都33lv

打銀鳥快到 至少見唔到幸福蛋

亦試20 人場放比鳥打

我都試過, 16人打銀鳥但一開始已經見有果然翁吉利蛋,
未死第一隻已經即刻退組再抽過另一組,
打5星BOSS隊友支援唔夠, 俾著你有幾多100IV高CP勁寵都無用
今日終於捉到第一隻急凍鳥(96iv)
今日終於捉到第一隻急凍鳥(96iv)

尋日手痕試下用左兩隻急兩隻班打利,點知都未出班就打完

利申 12人場
班仔既數量太少, 好難進隻老班 [sosasd]

因為你地神鳥之前打太少RAID
難得捉多隻冰鳥又係7X IV
我唔想捉啦
班仔既數量太少, 好難進隻老班 [sosasd]

因為你地神鳥之前打太少RAID

蛋爆左隻91小班
係咪可以升爆? 無
無打過班仔RAID 唔知係咪好難拎到高IV
我唔想捉啦

當儲糖囉
下次試下唔用金梅 用菠蘿 可能有意外收獲

我用到. 不過開始會唔穩定, 成日SHOW左跟住又消失左

我用唔到

我用到. 不過開始會唔穩定, 成日SHOW左跟住又消失左

我用唔到

用唔到
我唔想捉啦

當儲糖囉
下次試下唔用金梅 用菠蘿 可能有意外收獲

唔係話用蕉?
佢老味, 已經連續第五隻伊貝升做水伊貝 想要電呀 你老味

睇左第一頁就無咁既煩惱啦

我一早用左改名 quota 啦, 雷伊貝呀 , random 出呀

你肯定你睇左

伊貝而家有無得一定升太陽/月亮伊貝

講埋今次
帶心儀既伊貝做 Buddy , 將佢改名做FuckNiantic
行夠 10 公里 , 之後要打一次飛機
之後 game 入邊 朝早 進化 就變太陽伊貝
game 夜晚進化 就變月亮伊貝

唔明就自己Google

Wecatch成日都死,就黎變日經
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞