[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (9) 智障豬隊友 & 伸手黨請過主

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
今打2隻捉2隻冰鮮雞
2隻都廢iv

今日出好多 不過捉得一隻84

各位一般認為IV幾高先收貨? 我90+就夠
快D俾多隻我
大家用咩查IV?

手動查
做黃隊真係好慘 捉神獸又少波 打館又唔夠紅藍多人 次次見到d紅隊c9一班咁行埋黎就要馬上放棄走人 好恢好想轉色

黃算多喎,紅先少,次次打親神獸紅隊永遠無傷害

黃隊一定係最少人既隊

咁可能係我果區黃組多人
D GYM成日俾黃組霸住

樓下d道館日日比黃隊霸住,打左落黎唔夠半個鐘又比佢地清左

不過黃隊打團體戰少人係真

黃隊打團戰真係好少人 霸Gym多可能只係黄隊多外掛 成日見到d山卡地方全部黄隊

做黄隊真係慘過食屎 我班朋友當初一齊入黄隊 結果唔夠2個月全部棄game...

上年7月9號玩到而家都係黃隊

黃隊重質不重量,睇我地打團戰既輸出就知
做黃隊真係好慘 捉神獸又少波 打館又唔夠紅藍多人 次次見到d紅隊c9一班咁行埋黎就要馬上放棄走人 好恢好想轉色

黃隊一定係最少人既隊

咁可能係我果區黃組多人

黃隊打團戰真係好少人 霸Gym多可能只係黄隊多外掛 成日見到d山卡地方全部黄隊

做黄隊真係慘過食屎 我班朋友當初一齊入黄隊 結果唔夠2個月全部棄game...

我住個頭個個館唔係紅就藍 打完個館唔夠30分鐘就比人打返落黎

黃隊一定係最少人既隊

咁可能係我果區黃組多人

我住個頭個個館唔係紅就藍 打完個館唔夠30分鐘就比人打返落黎

港島多黃 市區 藍
大家用咩查IV?

手動查

上年用到依家
大家用咩查IV?

手動查

上年用到依家

巴打係用授權碼?
大家用咩查IV?

手動查

上年用到依家

巴打係用授權碼?

呢個app 黎 dl 左連返google 就得
唔洗次次login
大家用咩查IV?

手動查

上年用到依家

巴打係用授權碼?

唔洗次次login

好似好危
大家用咩查IV?

手動查

上年用到依家

巴打係用授權碼?

唔洗次次login

好似好危

咁咪自己上網CHECK囉
要登入就有風險嫁啦
屌咩
開親神都係紅黃GYM
藍GYM就水伊貝電擊獸
大家用咩查IV?

手動查

上年用到依家

巴打係用授權碼?

唔洗次次login

好似好危

要登入就有風險嫁啦

所以我都冇用到 90個位都接受
屌咩
開親神都係紅黃GYM
藍GYM就水伊貝電擊獸

好想捉利啊
屌咩
開親神都係紅黃GYM
藍GYM就水伊貝電擊獸

舊年十月棄到依家 玩返
冇班吉拉打神獸 難搵到嘔
屌咩
開親神都係紅黃GYM
藍GYM就水伊貝電擊獸

今日就係咁
藍隊果D GYM唔係鴨嘴就爛泥獸
你地而家係咪唔會打班吉拉Raid?? 因為我想打班吉拉多過冰鳥

我會打
因為上年10月就棄左game急需老班
你地而家係咪唔會打班吉拉Raid?? 因為我想打班吉拉多過冰鳥

我想打,但我果區無
有班仔我一定狗衝去打

手動查

上年用到依家

巴打係用授權碼?

唔洗次次login

好似好危

要登入就有風險嫁啦

用all-g 好似會被shadowban
岩岩維園成18個人打,得2個黃隊 。。。
第3個波搞掂

上年用到依家

巴打係用授權碼?

唔洗次次login

好似好危

要登入就有風險嫁啦

用all-g 好似會被shadowban

用左成年都冇事

我想打,但我果區無
有班仔我一定狗衝去打

我都係停玩左半年果堆....... 就算捉左老班都唔可以即食. 因為Raid出果D都係2500糖既老班

你d神秘糖果車落老班到啦
gym捉1隻,車落去

我想打,但我果區無
有班仔我一定狗衝去打

我都係停玩左半年果堆....... 就算捉左老班都唔可以即食. 因為Raid出果D都係2500糖既老班

我最後玩係2月左右
MISS曬D老班
依家用滾動岩頂住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞