[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (9) 智障豬隊友 & 伸手黨請過主

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
想問依家唔升火伊貝,係咪升可以升奉神犬好d,想打gym

火伊 , 攻防 好過 奉神 少少
但 奉神 多血 過 火伊好多
同埋 伊貝正臭雞 奉神啦

伊貝糖易儲好多!我諗好多人閑閑哋都幾佰粒!

N 記又奇奇怪怪 , 明明 伊貝進化得一級 , 點解唔係 50 糖進一次, 而係 25 糖進一次, 仲要進化後CP 值唔弱 , 隻臭雞畀左咩著數 N 記

因為佢RANDOM進
太難儲糖會俾人屌

正如點解初初ZUBAT EVERYWHERE
就係因為ZUBAT難掉中
而且進化又多糖
所以要整到佢變公廁
幾時更新個生仔系統 可以配下種 改下能力值

打道館都無咁單一 依家黎黎去去都係幾隻
幾時更新個生仔系統 可以配下種 改下能力值

打道館都無咁單一 依家黎黎去去都係幾隻

係囉 如果遲下有色違但低iv冇仔生好雞肋

N 記又奇奇怪怪 , 明明 伊貝進化得一級 , 點解唔係 50 糖進一次, 而係 25 糖進一次, 仲要進化後CP 值唔弱 , 隻臭雞畀左咩著數 N 記

因為佢RANDOM進
太難儲糖會俾人屌

而且進化又多糖
所以要整到佢變公廁

咁不如變做用道具進???(eg.火之石

因為佢RANDOM進
太難儲糖會俾人屌

而且進化又多糖
所以要整到佢變公廁

都好呀, 反正依家啲道具 用途真係不太大

太陽石一大堆
但龍鱗一塊都冇

因為佢RANDOM進
太難儲糖會俾人屌

而且進化又多糖
所以要整到佢變公廁

太陽石一大堆
但龍鱗一塊都冇

唔出交易系統,至少都出交換道具系統

因為佢RANDOM進
太難儲糖會俾人屌

而且進化又多糖
所以要整到佢變公廁

太陽石一大堆
但龍鱗一塊都冇

我隻100海馬仲未進到

因為佢RANDOM進
太難儲糖會俾人屌

而且進化又多糖
所以要整到佢變公廁

太陽石一大堆
但龍鱗一塊都冇

唔出交易系統,至少都出交換道具系統

可能怕funson先遲遲唔開

因為佢RANDOM進
太難儲糖會俾人屌

而且進化又多糖
所以要整到佢變公廁

太陽石一大堆
但龍鱗一塊都冇

我隻100海馬仲未進到

每7日一粒
keep住玩其實好快多到掉
我無玩幾個月都有一堆係身

因為佢RANDOM進
太難儲糖會俾人屌

而且進化又多糖
所以要整到佢變公廁

太陽石一大堆
但龍鱗一塊都冇

我隻100海馬仲未進到

每7日一粒
keep住玩其實好快多到掉
我無玩幾個月都有一堆係身

佢係咁出金屬果個比我
但我無高iv蛇同螳螂
其實而家d人集中邊到捉?
今日去過維園,人影都冇
明明用唔著銀鳥冰鳥 但係一捉到高iv就唔住升爆佢
明明本身都已經唔夠stardust用
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/29/002449_0ea764a2b58fccf9a001fc79cd46b037.jpg[img][/url]

轉載

吾你老母

痴線玩game都要比人批鬥

塞住條路抵屌wor
其實而家d人集中邊到捉?
今日去過維園,人影都冇

人仔(鐵腕)巢由維園轉左去九龍公園, D人應該去晒果度啦
明明用唔著銀鳥冰鳥 但係一捉到高iv就唔住升爆佢
明明本身都已經唔夠stardust用

本身有高IV高CP背背龍打肥大,
除非RAID有肥大, 否則短期內我都唔會升捉到的其中一隻91IV中技冰鳥
想問有咩地圖可以睇到急凍同銀鳥
今日留左成晚係荃灣都冇
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/29/002449_0ea764a2b58fccf9a001fc79cd46b037.jpg[img][/url]

轉載

吾你老母

痴線玩game都要比人批鬥

塞住條路抵屌wor

香港仔啲路咁窄 咁可以企邊
今日留左成晚係荃灣都冇

夜晚梗係冇啦
今日留左成晚係荃灣都冇

夜晚唔會出raid
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞