[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (9) 智障豬隊友 & 伸手黨請過主

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
岩岩打利基,又見到有仆街做fr

咩叫做fr?

企係到唔打?

唔打? 條撚樣企正我前面一入場走出黎等人打,差唔多打完入返去
想一腳踢落去佢背脊

咩叫做fr?

企係到唔打?

唔打? 條撚樣企正我前面一入場走出黎等人打,差唔多打完入返去
想一腳踢落去佢背脊

搶佢部機掉走晒D白波
初頭同個fd打1隻老班2隻利基亞都煙左

跟手自己打急凍鳥即刻捉到

屌佢真係搭沉船
今朝打兩場急凍鳥
第一場一球入魂
第二場連打都打唔贏
邊位巴打

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/29/122003_9597ad4d5938cdd81b14744acc135c0e.jpg[img][/url]

一早大把人40啦

讚下又唔得
有無咁撚霸道呀而家

個名好正
冰鳥咁難捉既 岩岩玩返 捉得3日..
想問下係咪捉到禮拜一?

咁唔打1-4星個d野又點有野打老班
下下都去巢捉?

以前無道館boss打既時候有邊個唔係去巢捉/周圍捉?

有由基拉放題果時應該大把暫時棄坑玩家仲將個A/C放係雪櫃
而我就一早捉/孵夠由基拉, 進左2隻老班(一隻90+IV B+SE 另一隻改技後89IV B+C, 連同出第二代果時進的第一隻低IV高CP老班B+C, 坐底有3隻老班用)
CP已夠塵同糖升到34XX-35XX, 而家要打5星BOSS完全唔驚會唔夠正選/後備兵源

90 同89都拎出黎講 ,打班raid好容易有啦,糖都慳番tim la,咁都出黎打飛機

邊就多?好小出
利申:回爐玩家

之前未出神鳥

根本上日日都追住老班打

有心玩既一早都練好哂老班

咁唔係個個都老屎忽既
我都係回爐玩家
乜鳩都冇都係得水伊貝

咁撚熱先出神獸真係好辛苦

以前無道館boss打既時候有邊個唔係去巢捉/周圍捉?

有由基拉放題果時應該大把暫時棄坑玩家仲將個A/C放係雪櫃
而我就一早捉/孵夠由基拉, 進左2隻老班(一隻90+IV B+SE 另一隻改技後89IV B+C, 連同出第二代果時進的第一隻低IV高CP老班B+C, 坐底有3隻老班用)
CP已夠塵同糖升到34XX-35XX, 而家要打5星BOSS完全唔驚會唔夠正選/後備兵源

90 同89都拎出黎講 ,打班raid好容易有啦,糖都慳番tim la,咁都出黎打飛機

邊就多?好小出
利申:回爐玩家

之前未出神鳥

根本上日日都追住老班打

有心玩既一早都練好哂老班

咁唔係個個都老屎忽既
我都係回爐玩家
乜鳩都冇都係得水伊貝

咁撚熱先出神獸真係好辛苦

食左幾日下沉氣流真係人都癲
大家記得飲多啲水
Trainers, Pokémon GO is being updated to version 0.69.1 for Android and 1.39.1 for iOS. Release notes here: http://pokemongolive.com/en/post/ver-update-072817

#Spark has returned to appraise Pokémon for Team Instinct Trainers.
#Resolved a motivation decay bug impacting Pokémon with less than 3000 CP.
#Resolved a bug causing Pokémon GO to freeze after consuming potions too quickly.
#Resolved a bug causing Pokémon GO to freeze after all 6 Pokémon faint during a Raid Battle.
#Resolved an issue causing iPhone 6 devices to crash.
今朝del 左app 辣手到就出煙咁

希望個更新有改善
痴撚線,明明打緊人地都可以放寵入黎,但係到我想放寵就係咁彈有人正在攻擊
Trainers, Pokémon GO is being updated to version 0.69.1 for Android and 1.39.1 for iOS. Release notes here: http://pokemongolive.com/en/post/ver-update-072817

#Spark has returned to appraise Pokémon for Team Instinct Trainers.
#Resolved a motivation decay bug impacting Pokémon with less than 3000 CP.
#Resolved a bug causing Pokémon GO to freeze after consuming potions too quickly.
#Resolved a bug causing Pokémon GO to freeze after all 6 Pokémon faint during a Raid Battle.
#Resolved an issue causing iPhone 6 devices to crash.

我就唔信佢會Fix到
痴撚線,明明打緊人地都可以放寵入黎,但係到我想放寵就係咁彈有人正在攻擊

ikyf 望住個同色gym 成晚 都話有人打緊

咩叫做fr?

企係到唔打?

想一腳踢落去佢背脊

搶佢部機掉走晒D白波

會唔會係彈GAME入唔返
我試過彈完 入返GAME 隻人出左海
重開GPS+重開GAME 就彈去RAID付近 但等極隻人都唔行返入去
無幾耐就YOUWIN

聽講出左去 隻寵都會自動打

+1

我就唔信佢會Fix到

我個fd用iPhone 6真係瘋狂彈
希望更新可以舒緩下
佢老味, 已經連續第五隻伊貝升做水伊貝 想要電呀 你老味

睇左第一頁就無咁既煩惱啦

我一早用左改名 quota 啦, 雷伊貝呀 , random 出呀

你肯定你睇左

伊貝而家有無得一定升太陽/月亮伊貝

講埋今次
帶心儀既伊貝做 Buddy , 將佢改名做FuckNiantic
行夠 10 公里 , 之後要打一次飛機
之後 game 入邊 朝早 進化 就變太陽伊貝
game 夜晚進化 就變月亮伊貝

唔明就自己Google

雷伊貝呀 。老細

仲有你知唔知依篇野我打架

柒左

但原來雷火水無得咁進架,真係唔知
(我淨係改名開左圖鑑就算,無諗住升第二隻)

終於捉到
不過好似唔高iv

我就唔信佢會Fix到

我個fd用iPhone 6真係瘋狂彈
希望更新可以舒緩下

Resolved a motivation decay bug impacting Pokémon with less than 3000 CP.
一早應該啦屌
使用入場券,可以無限挑戰直到贏為止 或 2小時出現時間完畢。

人數不足: 無論已入場或仍在等候入場,都可以都可以離場再入。已入場按離開返回上圖橙色畫面,請再按上方練束。

未選精靈: 入場後按離開,會返回上圖橙色畫面,盡快選好精靈入場,會重返原本果場。

全部瀕死: 返回上圖橙色畫面,重選過6隻/補血再戰,會重返原本果場,不會扣卷!
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/29/133500_4ca966e7629364ab09f12e4fa8babfbc.jpg[img]

終於捉到
不過好似唔高iv

第一頁有個表對應番IV
點解我轉唔到佢一開始比嗰啲寵 佢排啲廢寵
我轉滾動岩入到場又比反啲廢寵比我

有冇人幫到我 我都好想岀分力打 佢成日岀廢寵岀去打 又曬我時間又幫唔到巴打手
其實好多玩家都係文盲
明明死哂之後個畫面都自動彈去再揀6隻寵
佢地都唔會再入,揸住手機企喺度
Ok u win la
點解我轉唔到佢一開始比嗰啲寵 佢排啲廢寵
我轉滾動岩入到場又比反啲廢寵比我

有冇人幫到我 我都好想岀分力打 佢成日岀廢寵岀去打 又曬我時間又幫唔到巴打手

係咪你限時(可能得番十幾秒)轉唔切呀,記住啦↓

使用入場券,可以無限挑戰直到贏為止 或 2小時出現時間完畢。

人數不足: 無論已入場或仍在等候入場,都可以都可以離場再入。已入場按離開返回上圖橙色畫面,請再按上方練束。

未選精靈: 入場後按離開,會返回上圖橙色畫面,盡快選好精靈入場,會重返原本果場。

全部瀕死: 返回上圖橙色畫面,重選過6隻/補血再戰,會重返原本果場,不會扣卷!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞