[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (9) 智障豬隊友 & 伸手黨請過主

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
話說
TG版WECATCH可唔可以SET指定SHOW邊幾隻
而家5分鐘已經SHOW幾百隻叫人點睇
話說

請廣傳: 唔好再用辛福蛋打RAID! 攻擊力同海馬一樣! 無用架!
[img][url]https://i.imgur.com/g95Ug3t.png[img][/url]

會放係新Post到

有咩想放請講,已經準備好個template

其實都唔洗放
上得呢度睇個個都知
街果D廢老細路唔撚識你同佢講都唔會理你

呢到都唔少伸手黨,一野指佢去第一頁好過佢有藉口話無講過係到問問問呀

其實幫到咪幫
大家開心share開心玩咪得

當你每一頁都見到差唔多既問題,就唔係咁講架啦

證明多新人玩
如果第一頁就有抵屌,無就唔好怪佢地啦,有時啲野好難搵
請廣傳: 唔好再用辛福蛋打RAID! 攻擊力同海馬一樣! 無用架!
[img][url]https://i.imgur.com/g95Ug3t.png[img][/url]

會放係新Post到

有咩想放請講,已經準備好個template

其實都唔洗放
上得呢度睇個個都知
街果D廢老細路唔撚識你同佢講都唔會理你

呢到都唔少伸手黨,一野指佢去第一頁好過佢有藉口話無講過係到問問問呀

其實幫到咪幫
大家開心share開心玩咪得

當你每一頁都見到差唔多既問題,就唔係咁講架啦

證明多新人玩
如果第一頁就有抵屌,無就唔好怪佢地啦,有時啲野好難搵

所以我問大家有啲咩可以補充,盡量集各家之大成,係一個Post入面搵到所需要既資料
唔駛慢慢Google
岩岩落街打冰鳥

隔離個廢叔串我冇幸福蛋

佢打冰鳥六隻都係幸福蛋 仲屌d 人打得慢

嬲嬲去食個tea 先再打
岩岩落街打冰鳥

隔離個廢叔串我冇幸福蛋

廢老
岩岩落街打冰鳥

隔離個廢叔串我冇幸福蛋

廢老

唔屌番轉頭就敗走
話說

屌佢連白海獅火爆猴果D都SHOW想點
岩岩落街打冰鳥

隔離個廢叔串我冇幸福蛋

廢老

佢仲話得同個朋友後生仔咁易放棄
岩岩落街打冰鳥

隔離個廢叔串我冇幸福蛋

廢老

話我同我個朋友
岩岩落街打冰鳥

隔離個廢叔串我冇幸福蛋

廢老

話我同我個朋友

後生仔真係無用 咁易放棄
話說

屌佢連白海獅火爆猴果D都SHOW想點

台灣仔搞既,無諗過呢啲係香港已經係公廁
岩岩落街打冰鳥

隔離個廢叔串我冇幸福蛋

廢老

話我同我個朋友

後生仔真係無用 咁易放棄

仲係咁show off 自己有六隻幸福蛋🤦🏻‍♂️
岩岩落街打冰鳥

隔離個廢叔串我冇幸福蛋

廢老

見到咁我實走場然後大大聲話你咁鐘意用蛋你自己慢慢磨啦
真係好佩服依d天氣重出去玩果d人

我都想係屋企涼冷氣
急凍鳥好似越出越少
荃灣周街1-3星
幾時先比我捉到急凍鳥

我都想係屋企涼冷氣

捉夠 依家都唔出去住 熱到呢
急凍鳥好似越出越少
荃灣周街1-3星
幾時先比我捉到急凍鳥

尋日晏就同一時段2個鐘荃灣出左6隻冰雞
但我捉完既代價係熱到條邊谷起左
依家唔撚敢再行出去捉
新手係唔係入團體戰打d低級寵(高iv)再升上去?
定打路邊寵自己計iv值再升上去?

邊種方法較好升高cp寵?
急凍鳥好似越出越少
荃灣周街1-3星
幾時先比我捉到急凍鳥

屯門表示今日急凍鳥一車車咁出
There are significant changes in the July 28 Game_Master, focused in two areas:

distance multiplier increases for basic and unlimited incubators
substantial buddy distance increases (approx. by a factor of 3x)
added a base capture rate for Mewtwo
[UPDATE] also added base capture for Raikou, Entie, and Suicune,

一諗起雷公 水君 炎帝逃走率就興奮

全部人出果然翁囉

我都想係屋企涼冷氣

落街食野先順便打
岩岩落街打冰鳥

隔離個廢叔串我冇幸福蛋

廢老

水時你都有玩
岩岩落街打冰鳥

隔離個廢叔串我冇幸福蛋

廢老

水時你都有玩

我之前棄左幾個月姐
一開波我都係呢度d熱心友黎
早幾個月真係乜撚都無玩到悶先棄左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞